REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena

Valentina CAMARA 27 decembrie 2022 | 00:00 531

Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. După ce a dezvăluit că are o fetiță de 9 ani, înfiată de la vârsta de 3 ani, artista le-a făcut un cadou fanilor săi È™i, în videoclipul pe care l-a filmat pentru Crăciun, apare alături de minunea din viaÈ›a ei.

De È™ase ani, micuÈ›a Elena face parte din familia Paulei Seling. Artista È™i Radu Bucura au adoptat-o pe cea mică încă de la vârsta de trei aniÈ™ori însă până de curând au È›inut-o departe de ochii lumii. Înainte cu trei zile de Crăciun, Paula Seling a făcut publice primele imagini cu cea care a făcut-o mămică È™i a vorbit È™i despre motivul pentru care a ales să È›ină totul secret până acum.

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena

Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. Cele două au fost filmate în ipostaze emoÈ›ionante, iar fanii au fost încântaÈ›i de surpriza pe care le-a făcut-o îndrăgita artistă.

În urmă cu câteva zile, pentru viva.ro, artista a făcut primele declaraÈ›ii despre fetiÈ›a pe care a adopotat-o în urmă cu È™ase ani.

”Elena este în familia noastră de È™ase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în faÈ›a publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se aÈ™eza toate în familia noastră, de a creÈ™te È™i de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viaÈ›a publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că doreÈ™te să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut È™i ne bucurăm enorm de Elena!”, a spus Paula Seling.

Paula Seling, despre fiica sa, Elena

În acelaÈ™i interviu acordat pentru aceeaÈ™i sursă menÈ›ionată anterior, artista o descrie pe cea mică È™i spune că este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor È™i talentat în tot ce îÈ™i propune. Ce-i drept, imaginile în care apare alături de mămica ei în videoclip, vorbesc de la sine.

 ”Ne iubim enorm È™i am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp. (...) Cu toate întâmplările din vieÈ›ile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creÈ™terea ei, îi este foarte apropiat È™i face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează È™i nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav.”, mai spunea Paula Seling potrivit aceleiaÈ™i surse menÈ›ionate anterior, potrivit spynews.ro

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016