REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

Replica API 12 martie 2021 | 00:00 1447

Colegul din culise al lui Smiley de la „Românii au talent” și prieten bun și apropiat cu acesta, Pavel Bartoș, a vorbit despre artist în noul său rol de tătic, după ce el și Gina Pistol au devenit în mod oficial părinți.

Pavel Bartoş și Smiley

Smiley a anunţat emoționat pe reţelele de socializare că a devenit tată de fată, după ce partenera lui, Gina Pistol, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Artistul a precizat că proaspăta mămică se simte bine, iar fetiţa lor are 3,2 kg şi 51 de cm.

Așa cum era de așteptat, mesajele din partea prietenilor și admiratorilor cuplului au început să curgă, însă unul dintre cele mai emoţionante îi aparţin lui Pavel Bartoş, care îi este vechi coleg şi prieten lui Smiley. Mai mult decât atât, cei doi au devenit și parte din aceeași familie, după ce Smiley a botezat-o pe mezina actorului, Sofia, în urmă cu aproximativ 7 ani.

„Aceşti doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinţi! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e şi finuţa Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor!', a transmis Pavel Bartoş pe reţelele de socializare.

„Mă bucur că i s-a întâmplat (n.r.: că a devenit tătic)! E parte din familia mea şi parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoţionaţi (n.r.: Gina şi Smiley), el nu realizează că de vreo nouă luni are o faţă schimbată, de om fericit”, a spus Pavel Bartoş, conform Viva, citată de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand pizdol isi ia copilul fuge la masa si mai cere vreo juma de meleon .de euro.ca muierile are drepturi mai mult decat carpele de barbati de azi.ca si infractorii care au drepturi mai multe decat oamenii normali.Sa vina anticristul!
1
0
lii suge pulicicile.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510