REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
23.9° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Pavilionul Expozițional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat în aer de hoți

Pavilionul Expozițional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat în aer de hoți

Andreea VLAICU 23 august 2024 | 00:00 254

Pavilionul Expozițional din Constanța urmează să intre în reparații. Recent, Consiliul Județean Constanța a lansat 2 proceduri de licitație publică în vederea achiziționării lucrărilor necesare. Mai exact, se va acționa asupra podelelor și vor avea loc reparații curente și acțiuni de zugrăvit. Astfel, investițiile vor ajunge la suma de aproape 700.000 de lei.

Pavilionul Expozitional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat in aer de hotiPavilionul Expozițional din Constanța

Consiliul Județean Constanța intenționează să renoveze Pavilionul Expozițional, având în vedere numeroasele evenimente ce se desfășoară în incinta acestuia și faptul că în cadrul imobilului nu au mai fost executate lucrări de reparații. 

De curând, a fost lansată o procedură de licitație privind furnizarea de produse de acoperire podea, inclusiv cu operațiuni de turnat șapă și montare a produselor în spații. Achiziția include, printre altele, furnizarea parchetului LVT vinil, furnizarea tuturor profilelor și accesoriilor specifice aferente montării conforme a parchetului, furnizarea linoleumului, turnatul șapei autonivelantă, montarea produselor. Contractul este estimat la suma de 215.000 de lei, iar licitația va avea loc pe 27 august a.c.

Pavilionul Expozitional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat in aer de hotifișă de date „furnizare produse de acoperire podea”

O altă licitație lansată este cea pentru lucrările de reparații curente și zugrăvit. Obiectul contractului prevede reparațiile asupra fisurilor, refacerea tavanului, aplicarea gletului de finisare și vopsitul pereților în culori de gri. Valoarea contactului se ridică la 470.000 de lei. Durata contractului este de 26 de luni. 

Pavilionul Expozitional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat in aer de hotifișă de date „lucrări de reparații curente și zugrăvit”

ATM-ul aruncat în aer în 2022, reabilitat

În dimineața zilei de 29 decembrie 2022 au fost prinși în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Pavilionul Expozitional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat in aer de hotiATM-ul aruncat în aer

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, erau filați de poliție deoarece au fost autorii unui eveniment similar în comuna Castelu.

Pavilionul Expozitional va fi reabilitat cu tot cu ATM-ul aruncat in aer de hotifișă de date „lucrări de reparații curente și zugrăvit”

Contractul privind lucrările de reparații implică și zona avariată a ATM-ul aruncat în aer. De exemplu, se vor demola pereții și se vor reface, se vor înlocui ușile și va fi montat un kit antipanică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913