REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Paza orașului Constanța a ajuns pe mâna fostului polițist Brotac

Paza orașului Constanța a ajuns pe mâna fostului polițist Brotac

Andreea VREJOIU 10 aprilie 2023 | 00:00 11424

Asocierea Bronic Security SRL – Bronic Guard SRL, din București, reprezentate de Brotac Ștefan, a obținut contractul privind serviciul de asigurare a integrității bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța. Contractul subsecvent a fost semnat la începutul lunii martie a.c. și are o valoare de 20.980.800 de lei, fără TVA.

Paza orasului Constanta a ajuns pe mana fostului politist BrotacȘtefan Brotac

Primăria municipiului Constanța a atribuit la începutul lunii martie 2023 un contract subsecvent privind serviciul de asigurare a integrității bunurilor publice și private ce aparțin ale orașului. Mai exact, este vorba despre serviciul de pază, în vederea prevenirii, sustragerii și/sau vandalizării dotărilor urbane, situate în parcuri, piațete, alei sau străzi, asigurarea controlului la accesul persoanelor, a ordinii și liniștii publice în interiorul primăriei (sedii administrative, depozite),  precum și de asigurare a controlului la accesul autovehiculelor în zonele restricționate ale municipiului Constanța (Piața Ovidiu, Zona Peninsulară, Faleză Mamaia, Faleză Cazino Constanța, parcuri, parcări sedii).

Câștigătoare a fost declarată asocierea Bronic Security SRL – Bronic Guard SRL, din București, având lider de asociere Bronic Security SRL, reprezentată de Brotac Ștefan. Prețul total al contractului subsecvent este de 20.980.800 de lei, fără TVA, și are o durată de 1 an.Paza orasului Constanta a ajuns pe mana fostului politist Brotac

SC Bronic Security SRL, deținută de un fost polițist condamnat pentru furt

La jumătatea anilor ’90, doi ofițeri de la Serviciul Judiciar al Poliției Capitalei erau arestați pentru furt, scrie presa centrală. Cei doi, îmbrăcați în uniforme, opreau TIR-urile care circulau pe șoseaua de centură, legitimau șoferii, apoi le furau banii. Scoși din poliție o dată cu arestarea, Ștefan Brotac și Dorian Necula, căci despre ei este vorba, au fost condamnați cu suspendare. În 2003, Ștefan Brotac a înființat compania de securitate – Bronic Security care, în 2008, a devenit asociată alături de Brotac în firma Bronic Guard. Din 2005, Brotac a devenit detectiv particular. Fiul lui Brotac, Cornel, a fost căsătorit cu cântăreața Denisa Tănase, de la Bambi.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa te cheme brotac si sa fii mafiot?Asta e de rasul curcilor.Nici macar nume de fraier nu are…Pun pariu ca atunci cand era mic isi bateau copiii joc de el la scoala.Si baetzii aia cu aere de grup Wagner…vai de mama lor.Muschii mei minte nu are
2
0
de ce nu pot sa-i zic chitacului care viziteaza mamaia ca as vrea sa-l mwiesc ? Daca nu pot, va mwiesc pe voi !!! Cu kkt !!!
2
1
Ce talente de mafiot are milițianul
8
0
După cum arata în fotografie, este tocmai bun de paza.dar , ma întreb care sunt hoții de care noi ca cetățeni suntem păziți?
9
0
si iata dragii mosului, pentru ce platiti parcari ca cetatenii model care de altfel sunteti. ca sa aiba de unde sa plateasca paza exemplara a tuturor obiectivelor din oras. din acest motiv nu exista pierderi de patrimoniu si solicitari in fiecare minut la politia locala si aia statala, adica aia care garanteaza linistea si paza. evident legea prevede ca aia daca nu platesti protectie privata sa te sanctioneze pe tine, adica pe victima, in timp ce, primesc banii de la taxe si impozite platite de aceiasi victima. Nu doar la noi, populatia este mai putin decat inteligenta in multe parti din lume.
10
0
În 89 când am zis că trebuie c*rățați toti milițienii , cum au făcut la Sibiu ziceați că sunt rău. Acum din cauza lor nu mai ai loc să trăiești. Noroc că o să mai avem o șansă.
22
3
citi bani, da-ti unor oameni!
5
0
Foarte performanta firma la constanta a angajat numai t****i ca paznici care vand locurile de parcare la clienti In rest sunt mai performanti ca politia locala constanta pe care ii pazeste Politia are nevoie sa fie pazita de o firma privata si de niste t****i inculti Foarte performanta politia locala
16
1
Reinfiintati armata, dati legi pentru politie si lasati ne cu firmele astea de paza. astia sa puna osul la treaba
28
1
si politia locala de ce mai exista? de ce o mai platim?
41
0
Sa analizeze un psiholog,să nu zic un psihiatru,imaginea lu' fostu' polițist condamnat,iertat ,ce i pus sa ma păzească pe mine cu tot ce dețin și pe voi ,cu tot ce dețineți.Cine l a numit pe asta,mafiot 100%,sa ma păzească pe mine pe stradă?Sictir,schimbați banditul ce ziceți voi,hoților,că ne păzește. Sa va păzească pe voi și tot ce înseamnă familiile voastre.Doamne Ferește.
28
0
Lupul paznic la oi. Niste hoti mai mari pazesc orasele de alti hoti mai mici. Dar politia locala ce face? Fura curent? Toti stim ca astia nu fac nimic. Daca se fura ceva tot Politia Romana primeste reclamatiile si le rezolva. Restul iau bani degeaba. Si cica nu avem bani de pensii si salarii. Pai daca i dati unora degeaba. Ati pus camere in oras. Alti bani. Acum paza civila. Alti bani. Politie locala. Alti bani. Zip Escort. Alti bani. Pana acum cativa ani toate astea le acoperea gratis si la fel de in/eficient Politia Romana. Acum platiti niste lenesi ca sa fie ineficienti. Nu era suficienta Politia Romana. Era gratis. Numai hoti in primariile astea.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510