REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla: ”A fost ștrangulată de vreun drogat”

Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla: ”A fost ștrangulată de vreun drogat”

Victor ROTARU 1 octombrie 2023 | 00:00 6858

Telefonul și hainele lui Dj Lalla au fost găsite la două zile după descoperirea cadavrul ei, chiar în dreptul apartamentului unde a stat. Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla a făcut declarații halucinante: ”A fost ștrangulată de vreun drogat”

Paznicul plajei unde s-a inecat DJ Lalla: ”A fost strangulata de vreun drogat”

Sâmbătă dimineață, o persoană care se afla în zona plajei din Mamaia a găsit toate aceste obiecte personale ale Laurei. Acestea au fost duse la poliție. Oamenii legii au spus că au intrat în posesia acestor obiecte, respectiv telefonul mobil, o pereche de căști și adidașii. Întrebarea care se pune este cum a fost posibil ca poliția să nu fi găsit toate aceste obiecte, iar un trecător din zonă să le descopere. Poliția din Constanța a spus că este o anchetă în desfășurare.

”A fost ștrangulată de vreun drogat. E plină plaja de drogați”

Paznicul plajei unde s-a înecat DJ Lalla, declarații halucinante: ”A fost ștrangulată de vreun drogat” ”De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost ștrangulată de vreun un drogat. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea”, a declarat, potrivit adevărul.ro, paznicul plajei unde au fost găsite obiectele și unde, probabil, și-a găsit sfârșitul DJ Lalla..

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceva "e putred in Danemarca": 1-de ce nu s-a cazat la un hotel daca tot vroia sa vada rasaritul de soare la mare?(te duci la X in Mamaia,sa ce??Sunt locatii cu vedere la mare si vezi rasaritul din pat)2- cand esti o femeie singura de ce pleci hai-hui intr-o perioada in care plaja e aproape pustie?3-si dl care a gazduit-o ...care a fost rolul lui de fapt?
2
0
A aparut si un anafabet de la locala!
2
2
E la fel ca la Gara Mangalia unde vara clanurile interlope fac legea si fugaresc politistii daca se iau de ei. Agreseaza lumea care nu vrea taxi le zice un pret si la destinatie altul si se lauda ca au procurorii si politia la degetul cel mic... ,,ce bă nu v-am dat ? a tipat odata unul la politie dupa care au disparul
3
0
Jegoșilor care denigrați institutiile statului din spatele tastaturii, băgați pe toata lumea la gramada iar voi stati si filmați da nu depuneți mărturie ca e periculos, sunteti javre lase in confortul vostru, politia care mai e politie ar trebui sa va futa nevestele ca sa simțiți in siguranta
2
4
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
2
2
autopsia stabileste exact daca a murit strangulata sau inecata !! nenea ala sa sparga seminte in continuare, poate acolo e valoros.
5
2
aseara la tv l au dat pe tipul anchetat la care a stat victima si ala a declarat ca si el a dus la politie lucruri care le a avut in casa ramase de la victima . asta trebuie sa fie personajul cheie in ancheta .
11
0
Oare pt a cata oare tb sa felicitam militia din constanta pt abnegatia si munca asidua depusa pt prinderea infractorilor.Nenea paznicu (sunt sigur ca este mai destept decat militieni) ne spune ca acolo colcaie de drogangii.Bravilor nostri militieni le este frica sa iasa noaptea din casa asa ca este ok,se pot droga fara frica cine stie de cand dureaza.
30
5
În situația asta, ar trebui demisă conducerea IPJ- ului Constanța, in frunte cu D-na Vlangăr....că milițienii au tratat cu superficialitate acest caz...asa trebuie..
29
4
cica innota bine sa vedem analizele
19
0
Miliția sa caute non stop nu sa își primească lunar șpaga de la interlopi și proxeneți
37
5
Acum e vinovata politia??? Cat sa caute si de ce? Un biet suflet ratacit a vrut sa termine cu viata...Sa umble km pe plaja dupa lucrurile despre care nu se stia ca au fost ale ei?..Si daca era nevoie de politisti ptr un caz mai grav ati fi zis ca ce cautau pe plaja..Habar n aveti cat de putini politisti mai sunt in sistem..Pregatiti va de patrulare pe strazi...Intr acolo ne indreptam...Deschideti ochii si vedeti ce e in jur...De pe canapea e usor sa criticati Politia
15
32
politisti puturosi, moare lumea si ei stau pe scaun sa joace solitare. Bai baietica iei salariu, ale 8 ore muncesti. Dorm ascunsi prin parcari, altii halesc sandvisuri pe la banzinarii sa treaca timpul. Alo baietica esti platit cu ora sa iti faci treaba, patrule, ai totul platit: uniforme, arme, mancare, transport, cazare, pensie, gloante la trageri, ne costi o gramada de bani din banii tarii... Macar alea 8 ore nu dormi si nu juca Solitaire
35
11
Toate no name la noi sunt artiști,sau artiste.Si se mai combina cu magraoni xxl și pitici de 1,50 m.Pacat de frumusețea ei !
31
1
Cuminte ca lucrurile alea au fost plantate dupa
18
5
Eu nu inteleg cum a ajuns sa se combine cu gibonul pe care il retinuse politia din Constanta. Dupa fizicul oarecum bruiat arata a gipsanoid proxenet autohton. Mare greseala a facut fata aceasta.
40
0
POLITIA ROMANA ESTE TOTAL DEPASITA.EA NU MAI EXISTA DEMULT PTR ROMANI...DOAR PENTRU INTERLOPI,PROXENETI.PENTRU OAMENI CINSTITI ESTE ZERO.
45
7
Poliția din păcate și ptr noi oamenii de rând e varza dar oricum ar fi trb sa și facă treaba este singura care poate asigura cât de cât ordinea
29
4
A ajuns și la ultimul magraon din Ro.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510