REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.3° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.3° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Pe b-dul Aurel Vlaicu, în zona Universității Ovidius, încă se face trotuarul

Pe b-dul Aurel Vlaicu, în zona Universității Ovidius, încă se face trotuarul

Deria ISLEAM 13 iunie 2024 | 00:00 6862

De-a dreptul ridicol, subiectul legat de damele de companie de pe marginile drumurilor nu este suficient dezbătut în rândul autorităților locale ale orașului Constanța! „Cea mai veche meserie” se practică în orașul nostru, chiar fără perdea, în ochii trecătorilor, printre care minori și studenți. Așa-numitele „centuriste” din orașul Constanța mișună chiar în zona Universității, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona Universitatii Ovidius, inca se face trotuarul
O problemă „de când lumea...”

Într-adevăr, problema „centuristelor” datează pe teritoriul țării noastre și nu numai încă din cele mai vechi timpuri, iar orașul Constanța nu face excepție. Lângă sau chiar vizavi de campusul prestigioasei Universități „Ovidius” din Constanța, aceste femei mișună îmbrăcate (sau dezbrăcate), salutând lasciv șoferii și invitându-i după colț, sau printre blocurile din zonă, unde, în mod evident, locuiesc cetățeni ai orașului Constanța, tineri, copii sau persoane în vârstă.

Pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona Universitatii Ovidius, inca se face trotuarul

Localnicii sunt indignați!

Ni s-a semnalat de către o localnică faptul că „în fiecare zi sau seară când mă întorc spre casă, trebuie să privesc cum aceste femei îmbrăcate sumar fac semne obscene șoferilor, gesticulează și dansează pe trotuar în mod clar indecent. Când au de gând polițiștii să ia măsuri?”

Ce fac autoritățile constănțene?

Observăm, fugitiv, din când în când, câte un autovehicul al Poliției Locale Constanța oprit în zona în care reclamatele își fac „meseria”. Sunt mândre posesoare a unor colecții de-a dreptul uimitoare de amenzi pe care nu le vor plăti, probabil, niciodată.

Pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona Universitatii Ovidius, inca se face trotuarul

Care ar fi o posibilă soluție?

La această întrebare, un alt localnic ne-a dat răspuns: „Să le bage la răcoare! Degeaba le amendează sau le alungă verbal. Ele se întorc la locul de muncă fără nicio problemă. De ce sunt eu obligat să le văd mizeriile?”

Așadar, această problemă afectează confortul vizual al cetățenilor din Constanța și, cu toate acestea, pare departe de a fi rezolvată prea curând.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu curata zonele,paentru ca alea le aduce spaga acelor spete umane.Nu le spun.. ca nu merita.Aia nu sunt ,orice sunt hoti,pesti. Veniturile lor spuplimentare ilegale lunar,de zeci de ani.Cati bani fac aia de la cu.ve acolo? Venituri nedeclarate la ANAF nesfiscalizate facute de indivizi platiti din bani publici sa apere... Ei ce fac? Sunt mai infractori decat infractorii. Se ascund cu masinile cand primesc spagi.Decat asa politie,mai bine lipsa sa ii de afara pe toti.Si asa ii platesc degeaba.Nu fac nimic decat iau spaga si paguba in buget.Ministru de interne nu stie.De undesa stie ca are politistul x cu un salariu mic 2 masini una noua? ca si-a schimbat toate geamurile de la apartamentsi balconul de termopan anul asta? De unde sa stie ministrul ca x de la sectia 2 are atatia bani ? Prinsi si dati pe mana parchetului militar.Nu sunt politisti. lasati ca alea fara contractele de munaca si fara niciun drept judecati si fara pensii.Fac de ras haina militara nu sunt politisti.
7
2
intersectie cu Aurel Vlaicu, la bariera isi fac veacul toata ziua. Fac si reducere pentru riverani.
8
0
Studentele de la Universitatea Ovidius
10
4
Ai dreptate Aneta,oricum bordeluri sunt dar sunt detzinute numai uni protejatzi ai sistemului mafiot din politica romaneasca ma refer la salaoanele de masaj erotic,parlamentari romani de dupa 1990 nu au dat legi pentru Romania decat intamplator, ei sau concentrat sa aprobe legi doar pentru ei,cercurile lor de interese si slugile lor din militzie,securitate,armata si justitzie,le-au dat astora o gramada de drepturi nemeritate pentru ca aveau si au nevoie de ei,restul romanilor sa se descurce cum pot,daca pot,daca nu asta este au avut ghinionul sa se nasca in Romania.
13
0
Infiintati bordeluri si platiti taxe si impozite , Asta este solutia legala , dar cum sa moaraaa pestii si proxenetii ,
27
0
ptr ca statul nostru protejeaza si incurajeaza prostitutia, proxenetismul si violurile si abuzurile minorelor de 30 de ani de asta suntem pe locul 1 in europa la proxenetism si prostitutie la o distanta imensa de celelalte tari si cu siguranta se iau spagi imense ptr asta la varful clasei politice in ultimul hal de coruptie tot de 30 de ani doar ati vazut judecatori care ii scapau pe infractori justificand cu sex consimtit la 12 - 13 ani o aberatie
19
1
Sa le legalizeze si sa la bage la stabiliment pe banii si taxele lor, nu la pujkarie pe banii si taxele mele.
19
0
Nu e si Erika Isac pe acolo ?
21
7
Politia locala isi ia spaga!
19
0
Sunt in sesiune fetele
19
0
Nu peste multi ani prostituția clasica va deveni istorie.
15
1
Aha...se face.Si curvele din polica sint invidioase.Ce sa ii faci.Alupigus VERGILE.
26
2
Sectia 2 politie le apara. Isi iau cota.
36
2
Nevestele nu stiu, astea fac treburi mistooo ? Cu sunete asta e iubire. Nevasta nici nu da pizzzda
21
4
WC-uri publice !!! Cele de acolo dimpreuna cu cele de la intersectia Bd. Aurel Vlaicu cu Aleea Stadionului, langa fostul Minihotel de la fostul stadion ITC ! De zeci de ani sunt PROSTITUATELE acolo, PROTEJATE de catre sectia 2 politie si de catre politia locala, care isi incaseaza zilnic SPA.GILE !!!
26
3
Ce mui adevarate fac. Uitati de neveste, fetele de la tara chiar canta la taragot meserie. Nu te faci barbat pana nu te duci pe centura
30
8
Terminat studentele sesiunea si se relaxeaza.
26
4
Sub actuala conducere a ipj constanta a reaparut prostitutia pe bd aurel vlaicu. Sa fie vorba de incompetenta manageriala sau coruptie??? Este plin bulevardul si varianta ovidiu de fete ziua in amiaza mare. Ar trebui sa vada si ministrul de interne
30
2
Politis ar trebui sa ia masuri
14
8

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515