REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
26.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Pe cine bârfește Oana Roman online. „A stat la mine în casă un an jumătate”

Pe cine bârfește Oana Roman online. „A stat la mine în casă un an jumătate”

Mariana MURAT 2 septembrie 2024 | 17:41 962

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost enervată la culme de una dintre prietenele ei. Totul a început de la o discuție în contradictoriu, iar fiica lui Petre Roman a decis să o blocheze pe respectiva persoană. Ulterior, a povestit tot ce s-a întâmplat, dar și ce a deranjat-o, de fapt. Mai mult decât atât, vedeta și-a amintit de o perioadă în care femeia a locuit în casa ei.

Pe cine barfeste Oana Roman online. „A stat la mine in casa un an jumatate”

Oana Roman nu s-a ferit niciodată să împărtășească experiențele neplăcute din viața sa. Fiica lui Petre Roman este cunoscută pentru faptul că spune mereu lucrurilor pe nume. Recent, a povestit despre un conflict pe care l-a avut o una dintre prietenele ei.

Am avut un eveniment neplăcut cu o ‘prietenă’ căreia astăzi i-am dat block. I-am dat block pentru că efectiv m-a scos din minți. E foarte mișto, e foarte bine să te simți important, dar nu este niciodată bine să uiți de unde ai plecat, să uiți cine ți-a fost prieten, să uiți cine ți-a fost aproape în cele mai grele momente din viața ta, atunci când nici familia ta nu a fost lângă tine.”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman, în scandal cu o prietenă: „Este foarte urât”


Oana Roman a povestit că scandalul a început de la discuție în contradictoriu pe care a avut-o cu prietena sa prin mesaje. La un moment dat, nu a mai suportat și a decis să îi dea block. Vedeta a fost deranjată de faptul că amica sa a uitat de ajutorul primit din partea ei.

Fiica lui Petre Roman a susținut că persoana respectivă a locuit un an și jumătate la ea în casă și a profitat cât a putut. Oana Roman a ținut să îi amintească de această perioadă și i-a transmis să nu uite de unde a plecat.

Este foarte urât să te enervezi și să îți ieși din minți pentru că eu îmi permit, în privat, să îți dau un mesaj în care să încerc să deschid un subiect în care poate nu suntem de acord și tu să îmi arunci mie înapoi lături. I-am dat block și nu vreau să îi aduc aminte că a stat la mine în casă un an și jumătate și a profitat cât a putut.

După ce au plecat a trebuit să renovez casa. Nu am nevoie de nimic, mă descurc cum m-am descurcat și acum 20 de ani când eram pe picioarele mele, mă descurc și acum. Ideea este că trebuie să ai puțină decență și să nu uiți de unde ai plecat. Ei profită și au profitat de faptul că eu tac și că nu mă apuc să mă țigănesc cu ei pentru că nu merită să îi bag atât de mult în seamă, dar să nu uităm cine suntem și de unde am plecat.”, a mai spus Oana Roman.

Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a mărturisit că nu are de ce să se ascundă pentru că nu a făcut nimic în viața sa de care să îi fie rușine. Oana Roman a mai precizat că și-ar dori ca unii dintre prietenii ei să dea dovadă de bun simț.

Ideea este în felul următor. Realmente, nu există nimic în viața asta pe care eu să fi făcut și să îmi fie rușine. Nu îmi este rușine de absolut nimic din ce am făcut în viața asta. Nu același lucru pot spune despre alții. În același timp, niciun prieten nu îmi datorează nimic, dar nici eu nu datorez absolut nimic nimănui. Unii prieteni poate că datorează un pic de bun simț.”, a adăugat fiica lui Petre Roman, conform cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merita bubuita
2
0
O p******a
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516