REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Pe fondul unui conflict cu fratele său, un bărbat a vandalizat o mașină a poliției

Pe fondul unui conflict cu fratele său, un bărbat a vandalizat o mașină a poliției

Victor ROTARU 8 octombrie 2023 | 00:00 1157

Alcoolul în cantități exagerate schimbe oamenii la 180 de grade. Acesta fiind și cazul de față, a lui Alexandru P., care după ce s-a matolit bine și după o ceartă cu fratele său, în drumul spre casă a zis să facă o oprire la postul de poliție din sat, acolo unde a reușit să spargă luneta unei autospeciale.

Pe fondul unui conflict cu fratele sau, un barbat a vandalizat o masina a politieiFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 13 august 2022, atunci când organele de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au procedat la vizionarea înregistrărilor video din curtea sediului poliției unde se afla parcată autospeciala. Pe filmări, au observat că în urmă cu o seară, mai exact pe 11 august 2022, în jurul orei 22.37, apare o siluetă de sex masculin îmbrăcat într-un tricou alb, fiind vorba despre Alexandru P., care se apropie din spatele autospecialei şi lovește de patru ori cu brațul drept în luneta acesteia, după care părăsește în fugă incinta parcării. Audiat în calitate de suspect, Alexandru P.  a declarat că recunoaște fapta comisă motivând că în timp ce se deplasa de la barul din localitate spre locuință, trecând pe lângă sediul poliției și pe fondul consumului excesiv de alcool cât și a stării de nervozitate în urma neînțelegerilor avute anterior cu fratele său, a spart luneta autospecialei de poliție aplicând mai multe lovituri cu o piatra ce a găsit-o în apropiere.

Pe fondul unui conflict cu fratele sau, un barbat a vandalizat o masina a politieiFoto cu rol ilustrativ

Audiat în calitate de martor, un consătean a relatat că în seara de 11 august 2022, s-a întâlnit cu Alexandru P. care se juca la jocurile de noroc. Martorul a stat împreună cu Alexandru P. la localul Hanul Maramureș, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. Alexandru P. nu mai era lucid din cauza consumului de alcool, iar martorul i-a spus acestuia să meargă acasă, ceea ce a și făcut, Alexandru P. plecând singur de la localul Hanul Maramureș, pe trotuar către politie și domiciliul sau, iar martorul a mai rămas la bar.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să îl condamne pe Alexandru P. la pedeapsa de 1.800 de lei amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne cat imi place p*la, as primi la orice ora
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016