REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Pe fondul unui conflict mai vechi, o femeie a vandalizat mașina vecinei

Pe fondul unui conflict mai vechi, o femeie a vandalizat mașina vecinei

Virgil STOIAN 23 martie 2023 | 00:00 2676

Maria I. este acuzată că a spart parbrizul uneia dintre cele două mașini ale unei vecine și a zgâriat și înțepat cauciucurile celor două autoturisme. Totul s-ar fi întâmplat pe fondul unor incidente între cele două părți.

Pe fondul unui conflict mai vechi, o femeie a vandalizat masina vecinei
Femeia a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința a fost dată de Judecătoria Babadag, pe 22 februarie și nu este definitivă.

În dimineața zilei de 13.09.2019, persoana vătămată a găsit dezumflată roata stânga fata a autoturismului Skoda, ce era parcat în fata gardului imobilului, în poziția dezumflată fiind găsită și roata stânga spate a autoturismului Opel. Persoana vătămată susține faptul că la roata dreaptă spate a autoturismului a găsit 2 cuie, orientate cu vârful în sus, sprijinite la roată respectiv amplasate cu scopul ca în momentul punerii in mișcare a autoturismului anvelopa să se spargă. Pe fondul relațiilor conflictuale dintre părți, în noaptea de 13/14.09.2019 inculpata a ieșit din curtea locuinței sale și cu o piatră a lovit de mai multe ori luneta spate a autoturismului marca Opel, parcat în dreptul locuinţei sale, respectiv până a spart luneta autoturismului, după care a luat de jos o altă piatră și a lovit parbrizul faţă al autoturismului marca Opel, cauzând ciobirea acestuia. În cursul zilei de 14.09.2019, victima a constatat distrugerea autoturismului marca Opel și a sesizat, inițial, fapta la nr. de urgente 112, lucrătorii de politie de la Postul de Politie ce s-au prezentat la fata locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana vătămată indicând ca presupus autor al faptei de distrugere pe vecina sa care chestionată de lucrătorii de politie a infirmat comiterea faptelor de distrugere dar a afirmat „mai bine dădeam foc autoturismului".

Pe fondul unui conflict mai vechi, o femeie a vandalizat masina vecinei
Instanța a constatat, sub aspectul laturii obiective, că elementul material al infracţiunii are un conţinut alternativ reprezentat de acţiunea de distrugere, degradare, aducere în stare de neîntrebuinţare, împiedicarea luării măsurilor de conservare ori de salvare a unui bun ori înlăturarea măsurilor de conservare sau de salvare a bunului, după ce au fost luate. În ceea ce priveşte latura subiectivă, instanţa reţine că infracţiunea a fost comisă cu intenţie directă. Astfel, inculpata a avut reprezentarea faptei sale, a consecinţelor păgubitoare ale acesteia şi a urmărit producerea acestui rezultat. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatei la trei ani de închisoare cu suspendare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia,un asa zis ,,om de afaceri",a vandalizat masina unui proprietar,din aceeasi asociatie de proprietari nr ,134, din care face parte infractorul,pentru ca acest proprietar nu a mai dorit sa ii achita cheltuielie aferente partilor comune,pe cota parte indiviza,conform L196/2018,art.84.85,86.Proprietarilor din Asociatie le este frica sa vorbeasca,din cauza acestui i*******r, aflat in complicitate cu Asociatia! Politia il stie,sa speram ca ii vor aplica si o corectie corespunzatoare faptelor sale,astfel incat acest i*******r,,mare om de afaceri", sa invete sa se subordoneze legilor statului si normelor de conventuire intr-o societate civilizata!
0
0
in Mangalia,un asa zis om de afaceri,a vandalizat masina unui proprietar,din aceeasi asociatie de proprietari nr ,134,pentru ca acest proprietar nu a mai dorit sa ii achita cheltuielie aferenta partilor comune,pe cota parte indiviza,conform L196/2018,art.84.85,86.Proprietarilor din Asociatie le este frica sa vorbeasca,din cauza acestui i*******r,in complicitate cu Asociatia! Politia il stie,sa speram ca ii vor aplica si o corectie coresunzatoare faptelor sale,astfel incat sa invete sa se subordoneze legilor statului si normelor de conventuire intr-o sociatate civilizata!
0
0
Voi ăștia slăbuți vedeți va de treabă voastră nu vă dați cu părerea daca nu sunteți în situație și nu mai mâncați c.....
1
0
Si la Mangalia, există indivizi ce distrug autoturismele oamenilor,pentru că,,pot"! Oamenii legii să își facă treaba si să -i identifice,sa-i pedepsească aspru,pe acești infractori certați cu legea și normele sociale .
3
0
spendare de pedeapsa!!!!amenda taica sa si vanda si masa din bucatarie!
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016