REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Pe o plajă din Tuzla au răsărit stâlpi din beton ca ciupercile după ploaie

Pe o plajă din Tuzla au răsărit stâlpi din beton ca ciupercile după ploaie

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 1944

Atenție, pe o plajă din Tuzla apar stâlpii de beton ca ciupercile după ploaie. Este vorba despre o plajă ce aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, dar care nu dispune de niciun contract de închiriere din partea unui operator economic. Reprezentanții ABADL au făcut o plângere penală la poliție și au sesizat și Primăria din Tuzla. „Oare ce a gândit cel care a turnat fundații de beton pe o plajă publică? Sincer..nu știu, dar am fost atât de curios încât am formulat, împreună cu juriștii #ABADL, o plângere penală la poliție și o interpelare către Primăria Tuzla pentru a afla mai exact!

Acești stâlpi, bine înfipți în beton pe nisip, au apărut ca ciupercile după ploaie pe plaja Tuzla, pe o plajă care aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Cu atât mai ciudat este faptul că pe plaja respectivă, în zona punctului pescăresc, nu există niciun contract de închiriere pentru vreun operator de plajă”, spune Bogdan Bola.

Inspectorii ABADL au ieșit pe teren și au verificat plaja

Potrivit directorului ABADL, Bogdan Bola, inspectorii instituției au fost pe teren încă de săptămâna trecută. „Tocmai din aceste motive, încă de săptămâna trecută, am trimis pe colegii mei din #ABADL să inspecteze mai exact situația din teren. În urma verificărilor, am decis să solicităm ajutorul poliției pentru identificarea inconștientului care a distrus, cu bună știință, o plajă publică și am solicitat Primăriei să ne spună dacă are cunoștință de o astfel de construcție pe nisipul litoralului constănțean”, mai spune directorul ABADL.

Bogdan Bola solicită astfel, ca oamenii să sesizeze oficial ABADL când apar astfel de situații „În final, mă văd nevoit să repet rugămintea mea de a anunța oficial instituția noastră când astfel de lucruri se întâmplă. Din sutele de oameni care au reacționat online la o poză apărută pe rețeaua de socializare, UNUL SINGUR ne-a anunțat și oficial. Like-urile și share-urile nu ne ajută să rezolvăm problema, ci doar sesizările adresate ABADL”, a mai precizat Bogdan Bola.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tanere mai ai so vinzi pe mata ca in rest ai vadut tot ce era bun si de folos locuitorilor din Tuzla vedeattar lumea cu vata in nas
2
0
de Bola!!!
3
0
Daca atatia oameni v-au spus pe facebook,deci stiati,de ce trebuia sa va anunte si oficial???Bola esti nebun sau ai luat spaga?
12
0
Si pe plaja dontre Saturn si Venus a rasarit un grajd de 500 de metri patrati dar nu are nimeni ochi pentru el.Aceasta cladire chicioasa,sumbra si insalubra,troneaza pe plaja si ABADL-ul doarme linistit,Bola se face ca doarme si nu stie nimic,inspectorii lui se acopera cu hartii si cu amenzi derizorii si zic ca-si fac treaba.Felicitari ABADL,felicitari Bola,cu spaga se poate face orice,traiasca Romania!
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016