REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Pe străzile din Eforie îti rupi mașina în două!

Pe străzile din Eforie îti rupi mașina în două!

Replica API 4 septembrie 2022 | 21:42 2982

Deşi autorităţile locale se bat cu cărămida în piept că, în ultimii ani, au refăcut mai multe artere rutiere din oraș, încă există drumuri unde şoferii îşi rup maşinile în două. Locuitorii din Eforie au ajuns la capătul puterii și cer autorităților locale să reabiliteze carosabilul.

Locuitorii orașului Eforie se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii și cum în ultimele zile, a plouat destul de mult s-au format din nou noroaie și, totodată, gropile au fost acoperite cu apă.

Locuitorii au ajuns la capătul puterilor. Sunt supărați și apelează la autoritatea locală să remedieze problemele.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vinzi duba?
0
0
Asa este! Strazile sunt praf! Asta pentru ca RAJA a incuit conducta principala de apa si gazele au ajuns in oras. Restul e cancan replica! Nu dau bani la ziar, il bubuie pe primar! Jos primarul! Vrem pesedeul inapoi!
1
0
E varza orasul, o stie domn primar, dar nu face nimic in acest sens,maine ar trebui la prima ora sa fie pe toate strazile unde intr-adevar sunt adevarate createre,echipe de muncitori unde sa puna piatra si sa batatoreasca bine pana la asfaltul mult asteptat, dar sigur nu se va intampla, va fi la fel in toata eforia Eforienii apreciaza ca se fac lucruri bune dar raman dezamagiti atunci cand astfel de situatii nu se gestioneaza cum ar trebui e simplu, chemati la bara cei care trebuie sa faca aceste lucruri imediat ce ploaia a incetat,inginerii stiu bine, dar, avem DUSTER nou !!!
0
0
E foarte simplu. Toti soferii sunt siliti sa plateasca taxe gen taxa Basescu aoi altele. Toti spera ca in sfarsit avem oameni destepti siaptrioti care sa faca treaba buna. Ei bine,totul e pe invers.Patrioti ciuciu,specialisti ciuciu,dedicati patriei ciuciu,dat din buzunar cacalau. Oare cand om avea si noi un stat pentru romani? Cand vom fi si noi mandri de cei ce ne conduc? Peste cate secole?
0
0
Eu il invat pe robi sa fie asa cret1n
2
0
bai gigi, gropile alea au 3 ani, nu 20. proiectul cu gazele este din mandatul lui brailoiu, dar a fost blocat de actuala administratie. decat sa te faci de kkt si sa scrii prostii, nu mai scrie nimic. inteleg ca esti sustinator pnl, dar cand esti prost, tine pentru tine.
0
0
ba ciracilorr, a fost mai bine cu Brailoiu? ala care nu a facut nimic 4 mandate. gropile astea trebuiau facute acum 20 de ani. asa ca este bine d-nule primar. Asa se schimba tevile de apa ruginite si perforate, facand gropii si apoi asfaltezi. Oras in schimbare. Acum 30 de ani cand erau ciraci multi s-a votat "bine " cu Brailoiu, acum ca se schimba toata instalatia si avem si gaze, s-a votat p***t
1
0
Car de p***t sa fi si sa votezi a doua oara tot un incompetent si adunatura sa de idioti??!!
0
0
Domnule primar, ce s-a scris in articol este f adevarat Acum sa vedem ce masuri luati E simplu, chemati responsabilii Raja, cei care au distrus orasul, luat fiecare santulet, completat cu piatra si compactat cum trebuie, politia locala sa ii supravegheze ca fac treaba asa cum trebuie, daca nu niste sanctiuni sa vezi ce repede vor face De circulat si matale circuli prin eforie, si sefii din primarie si politistii locali, deci nu minte nimeni in articol Sa vedem baietii la treaba la compactat nu aruncat cu lopata pietris in groapa Spor
1
0
iti rupi si capul!
0
1
voi realizati ca statiunea este asa de aproape 3 ani, nu? asta pentru ca mwie robert drogatu'
0
0
Cea mai infecta si j*****a statiune Tiganie maxima din toate punctele de vedere,deoarece este plina de tigani,incepind de la cei care vand pe plaja,pina la cei care vin in statiune. Nu ofera nimic, preturi mari,conditii 0,lipsa locuri parcare,strazi sparte,mancare p*****a aproape peste tot, nu inteleg ce cauta turistii in aceasta statiune
0
0
Hahaha,pai RAJA este responsabila in tot judetul de inconfortul creat cu sapaturile.Administratiile nu pot asfalta,apoi un Dorel de la RAJA sa se trezeasca ca mai are de sapat unde tocmai s a asfaltat! Ca doar s a intamplat de atatea ori in ultimele luni!!!
0
0
Romani solidari cu ala actorasul in tricou verde,
1
0
Asa este si in Techirghiol! Avantaj cei din Eforie...aveti macar gaze!!
0
0
Luati l pe putac al vostru inapoi poate asa scapam de el
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513