REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Pe ultima sută de metri cu sarcina, Ileana Sterp s-a dat de gol privind sexul celui de-al doilea copil

Pe ultima sută de metri cu sarcina, Ileana Sterp s-a dat de gol privind sexul celui de-al doilea copil

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 412

Mult a fost, puțin a mai rămas, până când Ileana Sterp va aduce pe lume cel de-al doilea copil, mai precis pe data de 21 aprilie, atunci când sarcina va ajunge la termen. Ei bine, însă, până acum, sora lui Culiță Sterp nu a dezvăluit dacă va avea o fetiță sau un băiețel, însă internauții au venit cu supoziții, considerând că tânăra s-a dat de gol, atunci când a transmis un mesaj pe Instagram.

Pe ultima suta de metri cu sarcina, Ileana Sterp s-a dat de gol privind sexul celui de-al doilea copil

Mai precis, Ileana le-a povestit urmăritorilor ei cum au fost sărbătorile pentru ea, apoi a vorbit despre sarcină, spunând la un moment dat că se gândește dacă va naște și de data aceasta la termen, așa cum s-a întâmplat și în cazul primului copil, acela fiind momentul când internauții au fost siguri de faptul că și al doilea bebeluș va fi, de fapt, o fetiță.

„Bună prieteni, Hristos a înviat! Ce faceți voi? Sper că ați avut niște zile faine și odihnitoare, așa cum le-am avut și noi. Eu ultima dată când am fost la mama, cred că acum 2 săptămâni, i-am spus: <<Mama, nu cred că o să mai vin pe la tine>>, că na, avem 100 de kilometri distanță între locuințele noastre și am zis nu mă mai duc 100 de kilometri dus, 100 întors, că nu știu când nasc.

(...) Mi-am dat seama că la mine nu există sărbătoare să nu am dorința aia mare de a merge la mama și bineînțeles că am mers și am petrecut 2 zile și am zis eh, dacă voi naște, sunt spitale peste tot, nu-i nimic.(...) Mai sunt câteva zile, sunt un pic emoționată și mă gândesc dacă o voi naște... dacă voi naște și acum la termen, la fel cum am născut-o și pe Carla, chestia asta îmi creează așa curiozitate(...) Am impresia că voi depăși termenul, termenul e în 21.”, a spus Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

Mesajele pe care le-a primit Ileana Sterp, după ce s-ar fi dat de gol că va avea o fetiță

Urmăritorii Ilenei Sterp sunt siguri de faptul că tânăra va deveni mămică de fetiță și pentru a doua oară, iar aceștia i-au dat mesaje în privat viitoarei mămici: „Deci e fetițăăăă! Hristos a înviat și naștere ușoară!”, „Te-ai dat de gol... tot fetiță e!”.

Ei bine, după ce a văzut mesajele, Ileana Sterp nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat supozițiile, transmițând mesajul: „Gata, s-au tras concluziile”, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303