REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 30 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6837
21.4° Constanța Vineri, 30 August 2024 Anul XX Nr. 6837
 

Penitenciarul Poarta Albă bagă bani în reabilitarea cabinetului medical

Penitenciarul Poarta Albă bagă bani în reabilitarea cabinetului medical

Andreea VLAICU 30 august 2024 | 00:00 273

În decursul zilei de joi, 29 august a.c., Penitenciarul Poarta Albă a lansat mai multe proceduri de licitații privind servicii de lucrări de reparații curente. Printre contractele scoase la licitație se dorește reabilitarea cabinetului medical, a aleii de împrejmuire a locului de deținere, dar și reparația mai multor mașini. Investiția se ridică la 250.000 de lei.

Penitenciarul Poarta Alba baga bani in reabilitarea cabinetului medicalPenitenciarul Poarta Albă

Penitenciarul Poarta Albă va suferi mai multe lucrări de reparații. Unitatea de detenție a demarat procedurile lansând mai multe proceduri de licitație. În principiu sunt vizate cabinetul medical și aleea de împrejmuire a locului de deținere.

Pentru achiziționarea lucrărilor de manoperă pentru lucrările de reparații curente la clădirea C20 – Cabinet medical, Penitenciar Poarta Albă – Secția exterioară Valu lui Traian sunt alocați 98.248,83 de lei cu TVA. Potrivit caietului de sarcini, pereții interiori sunt deteriorați, tavanul se află într-o stare avansată de degradare, iar instalația sanitară și de scurgere este veche. Procedura de achiziție directă constă în contractarea manoperei necesare executării lucrărilor de reparații.

Penitenciarul Poarta Alba baga bani in reabilitarea cabinetului medicalcabinet medical penitenciar

O altă licitație dorește atribuirea contractului privind achiziționarea de lucrări de reparații curente la aleea de împrejmuire a perimetrului locului de deținere a penitenciarului. De asemenea, aleea se află într-un stadiu avansat de degradare cu crăpături majore, iar betonul lipsește, patrularea personalului efectuându-se pe zone din pietriș. Contractul are o valoare de 118.119,57 de lei cu TVA inclus.

Mașinile penitenciarului, reparate

O licitație prevede și servicii de reparații curente pentru autovehiculele aflate în parcul auto al Penitenciarului Poarta Albă. Gama de servicii include operațiuni de diagnoză și reparații privind partea mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie. De aceste servicii vor avea parte 18 autovehicule precum mașini, microbuze și autobuze. Valoarea estimată a contractului este de 29.411,76 de lei fără TVA.

Penitenciarul Poarta Alba baga bani in reabilitarea cabinetului medicalautovehiculele reparate
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai acordati și deținuților drepturile lor pana una alta..
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365