REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Pentru că face ce vrea, Caraman, pericol public pentru locuitorii din Km 4-5. Video

Pentru că face ce vrea, Caraman, pericol public pentru locuitorii din Km 4-5. Video

Virgil STOIAN 22 august 2023 | 00:00 4566

Locuitorii din Km 4-5, mai precis de pe strada Amurgului, au fost aproape de o tragedie. Astfel, un incendiu de vegetație, izbucnit sâmbătă, 21 august, a fost la un pas să cuprindă țevile care transportă produsele petroliere ale celor de la Oil Terminal. Menționăm că țevile nu sunt acoperite, deoarece un dezvoltator imobiliar, în persoana lui Georgian Caraman, a săpat o groapă pentru a construi un bloc. Cu toate că în acest moment lucrările sunt sistate, existând un litigiu cu Primăria Constanța, Caraman refuză să astupe groapa. Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, acesta a declarat că este curtea lui, face ce vrea și poate să ardă tot, că nu va astupa groapa.

Pentru ca face ce vrea, Caraman, pericol public pentru locuitorii din Km 4-5. VideoȚevile dezgolite

Pe strada Amurgului din Km 4-5 au început lucrările pentru construirea unui bloc în regim D+P+4E. În noiembrie 2022 au intrat pe teren primele utilaje atunci când au început și săpăturile, iar la scurt timp s-a constatat faptul că sub zona șantierului se află mai multe conducte ale Oil Terminal, care transportă produse petroliere. În acest moment, lucrările sunt sistate, existând un proces, însă se pare că dezvoltatorul imobiliar nu are de gând sa astupe groapa făcută și implicit țevile celor de la Oil Terminal.

Din cauza acestei încăpățânări o tragedie a fost la un pas să se întâmple, sâmbătă, 19 august a.c..

Video:

Un incendiu de vegetație a fost la un pas să aprindă și țevile, și doar prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit să se evite acest lucru. Dar având în vedere temperaturile ridicate, oricând poate izbucni un alt incendiu care ar putea produce o tragedie.

Video:

.

Pentru ca face ce vrea, Caraman, pericol public pentru locuitorii din Km 4-5. Video

Poate să ardă tot

Contactat pentru un punct de vedere, Georgian Caraman s-a dovedit foarte „inflamat”: „Momentan am oprit lucrările, pentru că sunt în proces cu primăria. Este curtea mea și fac ce vreau. La mine în curte fac ce vreau, asta să intre bine în cap la toată lumea. Eu când am făcut groapa am făcut-o în baza unei autorizații. Nu trebuie să astup eu că așa vrea unu și altul. Să ia foc toate, nu mă interesează.”, a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Între timp, țevile rămân în continuare descoperite oricând putându-se întâmpla un dezastru doar pentru că unui dezvoltator imobiliar nu îi pasă de locuitorii din jur, nedorind să astupe țevile pe care chiar lucrările lui le-au dezgolit.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016