REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Pepe, primul Crăciun alături de fiul lui

Pepe, primul Crăciun alături de fiul lui

Valentina CAMARA 14 decembrie 2022 | 00:00 707

Pepe este un om împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Anul acesta, prezentatorul de la Te cunosc de undeva sărbătorește primul Crăciun alături de fiul lui, micuțul Pepe. Iată ce fotografie emoționantă a postat el pe rețelele personale de socializare, dar și ce mesaj special!

Pepe este destul de activ pe rețelele de socializare personale, iar de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase cu fanii lui din mediul online. De această dată, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a postat o fotografie emoționantă cu fiul lui. Cei doi vor sărbători primul Crăciun împreună.

Pepe va face primul Crăciun alături de fiul lui

Anul acesta, Pepe va face primul Crăciun alături de fiul lui, micuțul Pepe. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva s-a fotografiat cu cel mic chiar lângă bradul de Crăciun, iar fotografia a postat-o pe rețelele de socializare personale, alături de o descriere specială.

„Ne pregătim intens !!! Primul Crăciun se apropie cu paşi repezi!!! ”, a scris prezentatorul de la Te cunosc de undeva la fotografia postată.

Micuțul Pepe a fost botezat în mare secret

În urmă cu doar o lună, micuțul Pepe a fost botezat în mare secret și asta pentru că părinții lui, Pepe și Yasmine Ody nu au vrut să ofere prea multe detalii despre marele eveniment și au decis ca totul să fie știut doar de ei și de cei dragi lor.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant spectaculos din București, iar prezentatorul de la Te cunosc de undeva și partenera lui au postat câteva fotografii emoționante de la marele eveniment. Astfel, cei doi părinți s-au bucurat împreună cu cei dragi de botezul micuțului Pepe, iar petrecerea a fost exact așa cum ei și-au dorit, potrivit spynews.ro  .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai eu sincer sa va spun nu-l agreez deloc pe pepe .....mai dar asta mic e o scumpete si o frumusete de copil
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166