REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Pepe și Yasmine Ody, escapadă romantică în Istanbul

Pepe și Yasmine Ody, escapadă romantică în Istanbul

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 740

Pepe și Yasmine Ody trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ei sunt mai fericiți ca niciodată de când în viața lor a apărut băiețelul lor, micuțul Pepe. Acum, cei doi îndrăgostiți au făcut o escapadă romantică în Istanbul. Iată cum s-au fotografiat cei doi în vacanță, dar și ce au postat pe rețelele personale de socializare!

Pepe si Yasmine Ody, escapada romantica in Istanbul

Yasmine Ody este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase din viața ei cu fanii ei de pe Instagram și Facebook. De această dată, vedeta a postat câteva fotografii emoționante cu Pepe. Cei doi îndrăgostiți au făcut o escapadă romantică în Istanbul.

Pepe și Yasmine Ody, escapadă romantică în Istanbul

Pe rețelele personale de socializare, Yasmine Ody a postat câteva fotografii emoționante cu Pepe. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat cu paharele de șampanie în mână, iar poza au făcut-o chiar dintr-un yacht.

Pepe și frumoasa lui iubită au făcut o escapadă romantică în Bosfor, Istanbul, iar ei se bucură de câteva zile libere împreună. Yasmine Ody a postat fotografiile, iar alături de ele a scris și un mesaj special.

 „Sufletul meu! @pepe.ro”, a scris Yasmine Ody la postarea pe care a făcut-o pe pagina personală de Instagram.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva, interviu special despre familie

În urmă cu câteva zile, Pepe a oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars, un interviu special despre familie. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a mărturisit că familia îi oferă toată energia de care are nevoie pentru a urca pe scenă. Artistul a mai ținut să precizeze faptul că se simte un om împlinit alături de partenera lui și de copii.

    „Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe. Suntem foarte bine. Mă simt un om extrem de împlinit și asta cred că am transmis-o de când am lansat piesa ”Familia mea”. A fost evidentă starea mea și emoția pe care o simt în momentul de față”, a spus cântărețul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303