REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume! E un fenomen!”

Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume! E un fenomen!”

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 520

Per Joahnsson, antrenorul Muntenegrului, care a câştigat şi cu noi, dar şi cu Ungaria, crede că "tricolorele" au prima şansă astăzi, "mai ales fiindcă aveţi ce nu are nimeni în lume: o jucătoare-fenomen, Neagu!".

Muntenegru a reuşit să-şi asigure accesul în Main Round după ce a câştigat cu Ungaria şi România, în ambele confruntări succesul a fost la limită, un singur gol diferenţă. Antrenorul muntenegrencelor, suedezul Per Johansson, fost la CSM Bucureşti, a făcut o previziune pentru meciul România - Ungaria.

"România e favorită. Am jucat împotriva ambelor echipe, am câştigat la fel de greu, dar, sincer, succesul din meciul cu România habar n-am cum l-am atins! Am fost dominaţi, am fost conduşi, totul s-a răsturnat atât de repede încât trebuie să revăd meciul pentru a înţelege exact. România a fost deosebit de puternică", a spus suedezul

"Am avut în faţă o echipă care a produs un handbal de foarte mare nivel, iar Neagu este ceva ieşit din comun. Efectiv, ca antrenor rămâi cu foarte puţine soluţii în faţa unei astfel de jucătoare, e un fenomen! Nu ştiu ce handbaliste în toată lumea mai pot juca la fel cum o face Neagu".

La pariuri, maghiarele au prima şansă

Agenţiile de pariuri nu o văd pe România favorită în ultimul meci din faza grupelor. Ungaria are o cotă de numai 1,45, în vreme ce un succes al "tricolorelor" multiplică miza de 3,55 ori.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine sa fie atente la Neagu. Unguroaicele iar o vaneaza cu o accidentare
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620