REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Percheziții de amploare! Fete drogate și exploatate sexual, la petreceri private. Video

Percheziții de amploare! Fete drogate și exploatate sexual, la petreceri private. Video

A.F. 29 octombrie 2023 | 00:00 5284

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat , la data de 25 octombrie a.c., 5 percheziții domiciliare, în județul Argeș, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de minori.

Perchezitii de amploare! Fete drogate si exploatate sexual, la petreceri private. Videofoto cu rol ilustrativ

În cauză, s-a reținut că, începând cu luna mai a anului 2022, mai multe persoane, din județul Argeș, ar fi recrutat patru minore, dintre care trei aflate sub măsuri de protecție socială, pe care le-ar fi obligat, prin violență și amenințări, să practice prostituția, în județele Argeș și Vâlcea, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora.

De asemenea, una dintre persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ar fi organizat petreceri private, unde ar fi administrat victimelor droguri, după care acestea ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale, contra cost, cu diferite persoane care participau la eveniment.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 4 dispozitive de memorie, un mini-cântar și un card bancar cu urme de substanță albă pulverulentă.

Astfel, la datele de 25 și 26 octombrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Pitești au dispus reținerea a trei persoane, ulterior, față de acestea, fiind dispusă măsura arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Persoanelor vătămate le-au fost asigurate măsuri de sprijin și protecție de către reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai stroe nu mananca de la ei? Ii baga pe aia mici la inaintare el doar da ordine si isi ia banii
0
0
fete, fete sub ultraviolete ...
0
0
Stroe ..peste gunoiale alea de pe atelierelor nu le mai ridicam ??? Știi despre cine vorbim!!!droguri și prostituție.....pe față.....deja se știe pe aici și tu .....nimic !!!
4
0
Mie imi plac ungurii, au pla mare si fuut bine, spre deosebire de romanii cu pla mica si bleaga
2
13
CIORILE asteptativa ca venim.
8
2
Km 4-5 nimic chiar nimic , inseamna ca se cotizeaza bine si se scriu citeț sifonarile pentru dealeri de 2 lei cu cateva grame .
13
0
Stroe zice ca poate sa faca ce vrea ca cica are mana libera de la procurori si are cunostinte si la DNA si nu il ridica nimeni ne trimite in filaje dupa bunul plac comandate de tovarasii lui pe bani grei si noua nu ne da nimic
10
0
Decla medgidia … se prostitueaza prin danemarca si constanta pe deplasari ! Mai are o sora elena larisa care a fost cu unul din daieni , ea dat branci ala … locuiesc cu chirie in constanta!
9
0
Niste nulitati care sunt prea mult promovate in mas media
13
0
Vreajeala multa,au fost obligate,cine le a obligat ,in 2023 nu mai putem vb de sclavie ,pescareala veche ,acum toata lumea are acces la telefon sa sune la poliție, toate se prostituează din plăcere
11
10
Asa e stiu toti bodyguarzii si patronii tot ce se intampla, profita toti ca mafia, merg mana in mana. Au reguli cu pestii bine stabilite, ce consumatii sa faca, sa profite de clienti, etc. Sifoneaza din cand in cand si la Politie sa ii tina la distanta... Sunt lucuri la vedere stie toata lumea
17
0
tzzigani, la sapun cu ei, jegurile societatii
21
1
E plin de pesti tatuati la 40 de ani cu minore prin cluburile din Mamaia, le luau tequila la minore. Se vand minore direct din cluburi cu droguri la pachet pe fata. Ospatarii stiu si vand droguri
23
0
Ei bine, pentru jegurile astea e de re infiintat OKNA. La munca silnica, sub bici. Fara civilizatie, fara bratara la domiciliu. Pentru jegurile astea doar OKNA.
26
0
Raiul PROXENETILOR,DROGATILOR și totuși acvariul Cernavoda NET...CINE PEOTEJEAZA ACEST ORAS ???.EXISTA O EXPLICAȚIE...
23
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016