REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Percheziții de amploare! Rețea de trafic de migranți, destructurată! Video

Percheziții de amploare! Rețea de trafic de migranți, destructurată! Video

Virgil STOIAN 28 februarie 2023 | 08:08 989

La data de 28 februarie 2023, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, brigăzilor de combatere a criminalității organizate Bucureşti, Timişoara, Alba Iulia, Oradea, Craiova, Ploiești și ai serviciilor de combatere a criminalității organizate Caraș-Severin, Arad și Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, B.T. Arad și B.T. Caraș Severin, efectuează 50 de percheziţii domiciliare, în județele Timiş, Arad, Satu Mare, Caraș Severin, Alba, Olt, Dâmbovița și municipiul București, în cele 3 cauze penale având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

Perchezitii de amploare! Retea de trafic de migranti, destructurata! VideoO parte dintre cei reținuți

Din cercetări a reieșit că, din anul 2022, mai multe persoane, cetățeni români și cetățeni străini, s-ar fi constituit în trei grupuri infracționale, având ca scop principal adăpostirea în locaţii aflate pe teritoriul României şi ulterior  transportarea grupurilor de migranţi spre ţări din Europa Centrală sau de Vest, prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României, în vederea obținerii de importante foloase materiale.

Peste 60 de persoane urmează a fi conduse la audieri.

Perchezitii de amploare! Retea de trafic de migranti, destructurata! VideoSuportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic şi Criminalistic.

La acțiune participă polițiștii inspectoratelor de poliție județene Timiş, Caraş-Severin, Arad, Alba, precum și jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București, Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara, inspectoratelor județene de jandarmi Arad, Caraş-Severin, Alba și Satu Mare.

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” au transmis reprezentanții DIICOT.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ne-a tras-o austria cu schengenul bcco si diicot s-au incrancenat impotriva traficantilor de migranti ca sa arate ca romania lupta cu maxima eficienta si opreste toti migrantii; pe proxenetii care au umplut occidentul de sclave romance cu zecile daca nu cu sutele de mii nu ii mai vede nimeni pentru ca vietile cetatenilor romani nu valoreaza nimic pentru mafia conducatoare care profita la greu si isi ia spaga si din afacerea asta banoasa la care suntem de cateva decenii pe primul loc in europa
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513