REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Percheziții DNA în mai multe județe. Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier ar fi luat mită

Percheziții DNA în mai multe județe. Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier ar fi luat mită

Ana Maria LIPAN 4 octombrie 2023 | 09:19 609

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) Cluj IT 4, a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA, care fac percheziții în 22 de puncte din țară. Potrivit unor surse Digi24, Durlea este suspect de luare de mită și divulgare de informații nedestinate publicității.

Perchezitii DNA in mai multe judete. seful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier ar fi luat mita

Procurorii îl bănuiesc pe șeful regional din Cluj al Inspectoratului de stat pentru Control în Transportul Rutier, Bogdan Durlea, de luare de mită și divulgarea de informații nedestinate publicității. Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România.

Instituția se ocupă de verificări în acest domeniu, legate de respectarea regulilor privind greutatea și siguranța transporturilor rutiere. Sunt 22 de percheziții la această oră, inclusiv la sediul din Cluj al Inspectoratului condus de Bogdan Turlea. Urmează și audieri care vor avea loc la sediul DNA din Cluj, informează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne-am saturat de hoti, vom vota la misto aur sa va dam afara ca pe muste
1
0
Hai si cu ala de la ISC Constanta, pentru inactiunile in cazul celor 270 de aut de construire ilegale date de primaria Navodari, desi a fost sesizat.
0
1
Și la Constanța la ISCTR..se primește șpagă la greu...toți transportatorii care cară containere cu marfă...cu doua remorci...dau șpagă, ptr că depășesc greutatea merg cu magnet..și multe altele nereguli
1
0
prostule, cum de te-au prins? un exemplu de urmat, asta-i romania!
1
0
la constanta cand vedem o astfel de actiune?
3
0
Pe spagagii astia de la ISCTR nu i-a luat nimeni la scuturat, sa vedeti averi la astia vamesii sunt copii de gradinita pe langa ei!!! La astia se aplica regula aia fura cat mai mult ca trebuie sa dau si eu mai departe!!!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510