REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Percheziții la agenția de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, care dădea țepe cu vacanțe exotice

Percheziții la agenția de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, care dădea țepe cu vacanțe exotice

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 11:32 3834

Probleme pentru președinta Sabrina Nedelcu, care a dat țepe cu vacanțe exotice. Polițiștii au efectuat percheziții la agențiile de turism ale lui Nedelcu, din Constanța și Alba, într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune. Au fost identificate și ridicate documente financiar-contabile, înscrisuri cu valoare probatorie, un terminal mobil, precum și alte bunuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Perchezitii la agentia de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, care dadea tepe cu vacante exotice

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, care s-a remarcat, în 2017 printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat „putori”, a făcut zeci de victime. Nedelcu deține Agenția de turism Princess Travel, ce funcționează pe societatea Princess Active Company, prin intermediul căreia dădea țepe românilor care voiau să ajungă în vacanțe exotice. Le lua banii, dar nu-i mai trimitea în vacanțe. Iată că polițiștii au descins în agențiile președintei, din Constanța și din Alba, de unde au ridicat documente.

Ce spune IPJ Constanța

”La data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Alba, într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Perchezitii la agentia de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, care dadea tepe cu vacante exotice

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – mai 2020, o femeie, de 33 de ani, angajata unei agenții de turism din municipiul Constanța, și o femeie, de 37 de ani, director al aceleiași agenții de turism, ar fi indus în eroare 9 persoane vătămate, care au achiziționat servicii de turism cu destinații exotice, în sumă totală de aproximativ 16.000 de euro și peste 9.000 de lei.

Perchezitii la agentia de turism a fostului consilier PSD Sabrina Nedelcu, care dadea tepe cu vacante exotice

În contextul pandemiei generate de virusul SarsCov 2 excursiile fiind amânate, cele două femei ar fi încasat sumele respective, reprezentând achiziționarea de servicii de turism cu destinații exotice, de la cele 9 persoane vătămate, și le-ar fi eliberat acestora o factură fiscală ”contravaloare voucher”, asigurându-le că vor putea utiliza acele sume de bani pe viitor.

Din cercetări a reieșit că cele două femei ar fi reținut pentru sine sumele respective de bani, pe care compania aeriană de transport le restituise și care ar fi trebuit înapoiate persoanelor vătămate, care au fost, astfel, prejudiciate. La data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 4 percheziții domiciliare, 2 în județul Constanța și 2 în județul Alba. Cu această ocazie, au fost identificate și ridicate documente financiar-contabile, înscrisuri cu valoare probatorie, un terminal mobil, precum și alte bunuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale.„ au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza este blurata in articol, dar poza nu s-a facut blurata...ea exista in original cu cardurile mele bancare - repet, PERSONALE, si cu CVV uri - facuta in timpul perchezitiei si transmisa si la presa. (continuarea am facut-o ca o completare ptr ca terminasem caracterele).
0
0
Numele meu este Rodica Baciu si sunt "femeia de 37 ani" din acest articol. Locuiesc in navodari pe strada ....exact la casa unde trupele speciale au venit in perchezitie la 07 dimineata. Am lucrat la Princess Travel pana in iunie 2020. Daca exista oameni care inca considera ca cineva in acest timp a luat banii si si-a luat genti poate sa scrie aici... sa-i identific si eu. Este o mare diferenta in a da o teapa , adica sa incasezi banii oamenilor, sa nu rezervi niciodata nimic si sa pleci cu banii, si e cu totul alt lucru sa ajunga o firma intr un colaps si sa intre in insolventa la cererea unor clienti. Nu am detalii despre ce s-a intamplat cu firma dupa plecarea mea din iunie 2020, dar e frustranta colaborarea dintre Politia Romana si un ziar de oras ce foloseste poze de cand Sabrina avea 12 ani. Articolul este p***t documentat, de doi lei as zice, iar faptul ca laptopul meu personal cu notite de carduri bancare lipite (chiar daca si blurate) nu aduc vreun beneficiu NIMANUI.
0
0
Doamna patroana psd-ista! Un MILF pe cinste!
0
0
Sa speram ca aceasta zdreanta , pe care a calarit-o libidinosul de Brailoiu ani la rand , o sa ajunga acolo unde merita , langa tatuca mazare si mamuca constantinescu.
6
0
Si Barhalescu de la ICAR are multe tepe la activ. La puscarie cu el jigodia ordinara.
5
1
Asta-i soarta PSD-istilor,odata si odata toti ajung la parnaie
5
0
Pe când si la Barhalescu de la Direct?
4
2
La ce sa te astepti de la o cwrva PSDista inafara de insalaciuni si furt.
10
2
pentru ca s-au interzis comentariile la articolele termoficarii spun aici : in centru nu este caldura si apa calda de 3 zile iar afara este foarte frig; dati caldura magarilor si amanati lucrarile cateva zile pana se incalzeste vremea
14
2
Mai era unul prin Constanta,dealer auto tot prin Constanta si Alba,sa fie doar o coincidenta?
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016