REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Percheziții la clanul Cămătaru! Interlopii sunt acuzați că au sechestrat și bătut mai mulți tineri

Percheziții la clanul Cămătaru! Interlopii sunt acuzați că au sechestrat și bătut mai mulți tineri

A.F. 5 octombrie 2023 | 19:08 2504

Poliția Capitalei a făcut mai multe percheziții domiciliare la membri ai clanului Cămătaru. Interlopii sunt acuzați că au sechestrat și bătut mai mulți tineri. Vizată în dosar este și cântăreața Emmy. Fostul bodyguard al lui Sile Cămătaru și un alt interlop au fost arestați pentru 30 de zile.

Perchezitii la clanul Camataru! Interlopii sunt acuzati ca au sechestrat si batut mai multi tineri

Percheziții la clanul Cămătaru. Polițiștii au săltat mai multe persoane suspectate într-un dosar de lipsire de libertate. În dosar este vizată și cântăreața Emmy.

”La data de 4 octombrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București –  Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, în Municipiul București și Județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate”, a transmis Poliția Română.

În dosar mai sunt implicați alți doi indivizi. Pentru unul dintre ei a fost emisă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar celălalt era deja arestat preventiv într-o altă cauză.

Și cântăreața Emmy este vizată de anchetă. Artista ar fi luat parte la lipsirea de libertate a celor două persoane.

Potrivit anchetatorilor, în 27 februarie 2020, ”în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul.

De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința”.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lipsire de libertate, se arată în comunicatul poliției, scrie romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai dai dracu pe toti pestii tradatori. Astia nu inteleg ca ei cand aşi vand romancele se trece gestul la tradare
4
0
De data asta e admisibil ca intarziata asta de CEZARA are dreptate.
3
1
Bai Codin Maticiuc cum ai putut sa dai valoare la t****i, ceapa matii de sluga, pai tu slavesti pe Nut ca sa-i dai dreptul. Cat de sclav esti
15
0
Eu sunt gangsterul de temut al acvariul ui Cernavoda,gangsterul mașinilor ciordite și măsluite din eu,cel care nu are o zi de munca in Ro dar am doua vile de 10 milioane de euro fara o zi de munca.Deci se poate avans protecție maximă din sistem.
6
1
inchisoare pe camera cu executare maxima pentru rebuturile astea esuate ale societatii
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016