REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

PERCHEZIŢII la CONSTANŢA! 2 PERSOANE REŢINUTE pentru TRAFIC de DROGURI

PERCHEZIŢII la CONSTANŢA! 2 PERSOANE REŢINUTE pentru TRAFIC de DROGURI

Replica API 4 iunie 2021 | 15:34 7340

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia.

În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în cursul zilei de joi, 3 iunie, șase percheziții domiciliare.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, în cursul zilei de 4 iunie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frustati ca dati 60lei pe 0.6 ?
0
0
Pe Vladut cand il legati pentru ca vinde iarba la tot inel 2? Stiti voi care Vladut ala care trimitea acum 15 ani sageti cu carduri clonate la banca. E un cunoscut de-al vostru.
0
0
I-am legat si pe astia
0
0
BCCO SI CONSTANTA TOT PLINA DE DROGURI..
1
0
Dobrita vinde droguri
1
0
Sifoanelorrrr
0
0
anghel antonio poarta6 mai rau ca zdreanta un sifon ordinar
6
1
Si lui Arsene Bogdan ii plac drogurile si laba
5
0
La cat mai multi ani dupa gratii! Sa mai vina si altii.
3
1
Degeaba frati astia 2 si-au legat familie prieteni tot d-aia sunt pe piata ardei traficanta sifoanca
3
1
Vedeti fratii Ciuti proxeneti din oras Navodari ca vand droguri si femei la bulangi si garda din oras ia spaga.
16
0
Este implicat si Cristi Bozolan de la Politie care il acopera pe alt dealer din Mangalia si anume pe finul lui unu zis Verde! Se mai vand multe droguri si in zona La Moara tot in Mangalia. Direct la puscarie cu toti vanzatorii de moarte !!!
15
4
Raducanu Razvan din Mangalia fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile Alo Diicotu! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Constanta!
16
0
Raducanu fratii dafina moxxu cel mai mare praduitor din oras sifon ordinar la garda
12
0
Faceti actiyni pe banda rulanta in ultima vrene. In sfarsit lucrurile se misca bine. La puscarie cu toti nenorocitii. Restul politailor ce fac?
16
0
La cst mai multe arestari si judecatorilor le doresc mai multa minte in luarea deciziilor la condamnarea a acestor nenorociti care vand moartea la plic . Puscarie vesnica nemernicilor .
15
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016