REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Percheziții la Constanța, într-un dosar de înșelăciune cu imobile

Percheziții la Constanța, într-un dosar de înșelăciune cu imobile

Replica API 27 iulie 2022 | 10:31 6259

La data de 27 iulie 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că o femeie ar fi indus în eroare mai multe persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea cumpărării unor imobile, care erau supuse unor executări silite, prin intermediul unei agenții imobiliare.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 90.000 de euro.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri utile cauzei.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dece nu dati numele doamnei ca in oras se stie cine se pare ca nu este la prima oara si a mai fost condamnata ptr acelasi fapte si numele agentiei prin care au fost facute actele sa stie publicu de cine sa se fereasca sau poate mai sunt si alti inselati si nu stiu
0
0
fapta este grava si ar trebui o pedeapsa maxima plus despagubiri plus amenda maxima, sa vedem daca mai face, la penitenciar acum
1
0
Sa inceapa poporul roman sa ii compatimeasca in dulcele stil caracteristic al acestuia, sustinand ca pe politicienii care comit fapte mult mai grave nu ii trage nimeni la raspundere pentru faptele pe care le comit, asa ca pentru ce sa traga la raspundere pe astia care fac fapte mult mai putin grave. Compatimirea nelegiuitilor e adanc inradacinata in sangele romanilor.
0
0
Cineva a inselat pe cineva si au participat si fortele speciale in combaterea crimei. De peste o suta de ani se stie ca un articol trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari: ce, cine, unde, cand, de ce, cum
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365