REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Percheziții la Constanța! Șapte bărbați, arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Percheziții la Constanța! Șapte bărbați, arestați pentru trafic de droguri de mare risc

A.F. 27 noiembrie 2023 | 18:50 4096

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat, la data de 25 noiembrie a.c., activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Perchezitii la Constanta! sapte barbati, arestati pentru trafic de droguri de mare risc

Astfel, la data de 25 noiembrie a.c., polițiștii au depistat în flagrant delict patru bărbați, la scurt timp după ce trei dintre aceștia ar fi vândut, iar al patrulea ar fi cumpărat diferite cantități de droguri de risc (canabis și rezină de canabis). 

Totodată, din cercetări a reieșit că, pe parcursul lunii noiembrie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau în calitate de intermediari, cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină), către consumatori din municipiul Constanța.

De asemenea, în urma depistării în flagrant delict, s-a constatat că unul dintre bărbați ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. 

Astfel, a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Perchezitii la Constanta! sapte barbati, arestati pentru trafic de droguri de mare risc

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, în cauză, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. 

Totodată, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare.

În urma efectuării activităților, au fost descoperiți și ridicați 44.000 de lei, 800 de euro, 400 USD, aproximativ un kilogram de droguri de risc și mare risc (canabis, rezină de canabis, MDMA și cocaină), 14 telefoane mobile, un pistol de tip airsoft de calibrul 6 mm, precum și mai multe bunuri folosite pentru cântărirea, porționarea și ambalarea drogurilor. 

Perchezitii la Constanta! sapte barbati, arestati pentru trafic de droguri de mare risc

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, șapte bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, aceștia fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Ulterior, la data de 26 noiembrie a.c., bărbații au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de 6 persoane și măsura preventivă a arestului la domiciliu față de a șaptea. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Perchezitii la Constanta! sapte barbati, arestati pentru trafic de droguri de mare risc

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu lam ajutat pe cumatrul meu Silviu Stefancu,si iam cumparat un denunt pe astia,ca altfel o sai dea condamnare mare!Asta e viata te face vrei nu vrei sa facem praduieli
1
0
Stefanco cel mai mare sifon
1
0
Urmeaza alberta frizerita
0
0
Silviu Stefan cel mai mare sifon !!! Să știe toată lumea cine e prăduitorul !!
4
0
Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510