REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Percheziții la Constanța: Șase persoane reținute pentru trafic de droguri și proxenetism

Percheziții la Constanța: Șase persoane reținute pentru trafic de droguri și proxenetism

Virgil STOIAN 20 iulie 2023 | 17:03 4092

La data de 19 iulie a.c.,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Cluj și Constanța, la 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Perchezitii la Constanta: sase persoane retinute pentru trafic de droguri si proxenetism

Începând cu luna ianuarie 2023, persoanele bănuite ar fi racolat două femei, de 19 ani și două minore, de 16, respectiv 17 ani, pe care le-ar fi determinat, prin violență și constrângere, să practice prostituția, în mai multe imobile din județele Constanța și Cluj.

De asemenea, în perioada ianuarie – iulie 2023, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către persoanele vătămate, pe care le-ar fi transportat, în mai multe rânduri, la locuințele clienților, în scopul exploatării sexuale a acestora, stabilind tarifele practicate pentru prestarea serviciilor sexuale și obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantități de cannabis, 1.500 de lei și mai multe telefoane mobile, ulterior, procurorul de caz dispunând reținerea, pentru 24 de ore, față de persoanele bănuite.

Acestea au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 20 iulie, să fie formulată, la instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce de nume au dat baietii aici , pai daca-i aresteaza pe toti politia de unde mai ia salariu ?, va pierdeti vremea degeaba. Mai bine scrieti M _ _ E Politia romana !
5
0
Și la Mangalia ciorile își plimbă bolizii și ei nu muncesc o zi, oare nu din droguri sau prostituție? Câțiva au plecat ,,așteptăm și pe cei rămași
4
0
Caut o valiză să ami upfradez taxiul. Farfuridi
2
0
Interesat filmul , dați şi ceva cu peşti că au impuțit Europa
3
0
Sifonul ăla infect de Albert va dat în primire .....să îl scape pe drogatul ăla de fisu .... Gheorghe......zis.....Robert......că sa dus la pușcărie.....!!!!
5
0
Praduieli lui Rafte .sa scape de pedeapsă.
4
0
Retinuti ?, ce e aia?Condamnati la 20 de ani in 24 de ore!
7
0
Deasta are PEN la numar ca ii place sa manance de pe Penis.Haimanale traiesc de pe urma femeiilor ,batjocorite! Astia sunt copii facuti din flori.Au in gena asta,umbla in banc precum hamsiilie.E foarte bine ca de o perioada incoace se fac numai arestari in randul proxenetilor si traficantilor. Intrati si in salile de jocuri unde isi fac astia veacul. Luate buletinele,ocupatia ,de unde ai banii? Si sa vezi ce mai descopera Politia. Deci repet salile de jocuri luate cu asalt verificat provenienta baniilor.Multumim Politiei Romane la cat mai multi proxeneti si traficanti arestati. Starpirea Proxenetilor si drogatilor. Pentru o Romanie normala…Sesizati faptele dragi cetateni daca stiti proxeneti , drogati etc…Anuntati de urgenta Politia.Numai impreuna ii putem invinge pe acesti trantori…Multumim M.A.I. In 4/5 mai trebuie curatenie in functie ce declara Stefancu ce stie de pe la garaj. Rafte & Pitbull. LTD.Holding distribution . Purcica revi la Madaluta@ ,
17
0
Iulian Balteanu zis Pendula! Mosneni ocupatia proxenet! Trafic de droguri ,trafic minore! Tatuat ,pensat ,blond cenusiu! Fetele tinute sub teroare cu frica de a depune declaratii ! Din familii dezorganizate …Din grupare fac parte si loverboy…Proxenet cu state vechi! Arestati ,condamnati bagati la constructia de autostrazi si poduri…
10
0
Drogurile omoara. Pedepse maxime… Interlopii ar omora pe oricine pe la spate pentru bani daca ar avea ocazia. Vor sa faca rau la alti oameni ca sa se laude toata viata cu o crima. Interlopii ne urasc de moarte pentru ca muncim cinstit si castigam cinstit bani. Ar trebui trimisi in Ucraina ca si Interlopii Wagner
9
0
Poate îmi citește politia locala sau națională din Cernavodă sa se deplaseze la sensul giratoriu de la ieșire din oraș spre București-Constanta-Ion Corvin să facă c*rățenie la mizeria pe care o fac cele patru traseiste care stau zilnic și sparg semințe,arunca deseuri și nimeni nu le vede.In zilele următoare voi transmite câteva fotografii la Replica sa vedecem ce masuri se vor lua.
9
0
RAIUL PROXENETILOR,PEȘTILOR MATROANELOR...GREU DE UCISI DE POLITIA ROMANA
7
0
Ce sa inteleg din faptul ca din cand in cand se prind niste proxeneti si romania ramane pe locul 1 la proxenetism in ue de cateva decenii la foarte mare distanta de celelalte tari ? ca sunt atat de multi proxeneti in tara asta incat politia nu ii poate gasi si salta pe toti ? sau ca ii salta din cand in cand doar pe cei care nu au cotizat si nu au spate politic ? daca nu erau minorele si “drogurile pentru consumul propriu” si erau doar cele 2 “femei” (?) de 19 ani ii mai saltau ? eu zic ca nu
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016