REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Percheziții la Primăria Botoșani: edilul, anchetat fiindcă și-ar fi angajat ilegal amanta

Percheziții la Primăria Botoșani: edilul, anchetat fiindcă și-ar fi angajat ilegal amanta

Virgil STOIAN 2 februarie 2024 | 10:01 3856

Procurorii DNA fac percheziții vineri dimineață la Primăria Botoșani. Anchetatorii au controlat inclusiv biroul primarului Cosmin Andrei.

Perchezitii la Primaria Botosani: edilul, anchetat fiindca si-ar fi angajat ilegal amantaCosmin Andrei

Primarul municicipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost dus la audieri la sediul DNA Suceava, mai precizează sursa menționată. Acțiunea procurorilor de la Botoșani vine la doar o zi după perchezițiile de la sediul Consiliului Județean Prahova, în urma cărora președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost acuzat de luare de mită și pus sub control judiciar.

Ce spune DNA-ul

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2021, de către funcționari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate pe raza municipiului Botoșani, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.” au transmis reprezentanții DNA.

„Mai exact, edilul ar fi fraudat o serie de concursuri prin intermediul cărora și-ar fi angajat amanta la serviciul Taxe și impozite, de la Primăria Botoșani”, scrie Monitorul de Suceava.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amanta cu spirit civic . l a pus pe primar sa faca orasul curat si plin de flori . merita angajata si fara concurs .
0
0
La Constanța când sa vedeți ce angajări în primărie și peste tot !
3
0
Voi cei din dna blocați fericirea omului! Doar și amanta este un suflet. Mare rușine, măi oameni din dna, sa nu-l înțelegeți pe bietul om, care este îndrăgostit!!!!!!!!!!
4
1
Veniti si la mine ! Sa vedeti cate am bubuit !
2
0
Sa vina duba si la ambulanta constanta,Dorcea si Badeasca trebuie luati numai magarii fac.Au organizat 3 concursuri toate masluite,si au batut joc de candidati.DNA aveti o paine de mancat la ambulanta constanta.
1
0
cunosc primar care are angajata o amanta pe care a fraerito de familie iar alte doua urmeaza !asa ca nui singurul dar trebuie sa profite si amantele nu numai sotiile de primar
0
1
Pe asta la prins ca a angajato pe amanta, da la cobadin din 15 concursuri ala a fost deștept.numai cei care erau membri de partid su luat concursurile sa nu vb și de cei numiți prin dipozitie ala care era chiar pe locul 2 la alegeri din partid cu edilul. Ce naibii, la cobadin sar scrie dosare grase.
5
0
macheeee au migrat din dobrogea la botosani ...pe scaune inalte ......sa practice ca la oierit regulile
1
1
a fraudat concursu. Platim din taxele noastre toate aranjamentele lu inginer, expert primar gascan
2
0
Se simte ca vin alegerile electorale!
3
0
Asta-i culmea! Pai nici amanta nu mai pot sa o angajez?
4
1
Asta clar nu e bun de primar, daca nici un concurs de angajare nu e in stare sa manareasca fara sa fie prins...
6
0
Cu fata aia de castor năpârlit are și amantă?mai mult de un joc de glezne nu îl ajută față.
7
0
masluirea concursurilor de angajare e ceva normal daca i-am ancheta pe toti care fac asta ar trebui sa anchetam un sfert din populatia tarii adica pe toti cei cu o functie oarecare pe undeva
10
1
Se pare cā trimit semnale în teritoriu: bāieti , pāstrati disciplina de partid,contribuiti cu procent din spagā sau ajungeti exemple înainte de alegeri . Nu mai cereti spagā în teritoriu de la cei care au spāguit bulibasele din Bucuresti pentru contracte cu consiliile judetene cā trimitem DNA-ul dupā voi, māi māgarilor!
10
0
Ma intreb retoric daca mai este vreunul cinstit! Am o vaga senzatie ca institutiile de control actioneaza timid, la ordin, sa nu tulbure apele. Ma simt ca un sclav fara drepturi, furat, mintit, injosit, umilit. Se vehiculeaza spagi de milioane de euro, bani la care niciun roman de rand nu viseaza. Toate rudele, adunate veniturile, nu vom realiza valoarea unei spagi. Si ne miram de ce economia este la pamant. Aici sunt banii dumneavoastra!!!
12
0
Au inceput sa-i umfle pe aia care iau spaga prin intermediari si n-au nimic in declaratia de avere. La orasul unde soarele saruta marea se doarme bine ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510