REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Percheziții la proxeneți, care obligau dansatoarele dintr-un club din Constanța să se prostitueze. Video

Percheziții la proxeneți, care obligau dansatoarele dintr-un club din Constanța să se prostitueze. Video

Ana Maria LIPAN 8 octombrie 2023 | 11:16 6025

La data de 8 octombrie 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din Poliția Română, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile București și Constanța, dar și în județul Ilfov, inclusiv la sediul și punctele de lucru ale unor persoane juridice, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Perchezitii la proxeneti, care obligau dansatoarele dintr-un club din Constanta sa se prostitueze. Video

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017, în municipiile București și Constanța, s-ar fi constituit și ar fi acționat un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip striptease, ar fi practicat prostituția. Liderul grupului, alături de alți trei membrii, ar fi coordonat și ar fi monitorizat activitatea de prostituție, asigurând cazare tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor.

Perchezitii la proxeneti, care obligau dansatoarele dintr-un club din Constanta sa se prostitueze. Video

De asemenea, aceștia ar fi asigurat prin intermediul agenților de pază angajați, protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția și ar fi colectat, în folos propriu, sumele de bani obținute din activitatea infracțională în baza înțelegerilor prealabile cu tinerele și le-ar fi oferit comisioane, în bani, persoanelor (în special taximetriști) care ar fi adus clienți în vederea întreținerii relațiilor sexuale contra cost cu fetele angajate, în cadrul cluburilor.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane. Suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Institutului Național de Criminalistică, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din Direcția Generală de Poliției a Municipiului București, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie ba ca nu va placut Taximetria erati smecheri pe platou, nu carati voi orice, doar fara caseta la telefoane, milioane ati facut. Daca ati declara si banii aia care va laudatii ca ii faceati ar fi fost bine ! Ee si acum aia care erau smecheri ca ei cunosc in politie ca fac ca au sageti la garda unde sunteti ma pe camera ? Faceti sarbatorile cu bine
0
0
COLCAIE CTA de astfel de locuri si cum unul nu da spaga ,il salta ...e de notorietate ca sunt protejati multi.Dau spaga,ofera clipe de neuitatcu fetite proaspete ,ha ha ,celor care trebuie sa i prinda .Nu ai platit ,te ard ..Deci ,nu e un wow ,ati prins un peste mic ...bibanii stau la umbra si va trimit plicul sa inchideti ciocul.
1
0
Tovarășul Gelu .....când te-ai băgat în afaceri cu ....rrromanes......trebuia să știi că nația aia se baga la pușcărie unu pe altu in neam .....dar pe tine ....!!!!
2
0
Ocolit mereu de șmenarii care își primesc șpaga lunar...asta este explicatia
3
0
Pe Iulian ala de la Solid House din 5 nu il mai ia nimeni ca e un wannabe care a trimis o pe nevasta sa la pwla, asa a inceput acum are dinastea mai tinere. Schimba masinile din porsche in bmw si invers si mai umfla si sticla. Pe astia nu ii vede nimeni sau stai ma ca si ala e siforn si deaia e protejat sau cum se zice pe baieteasca uns cu toate alifiile, depinde unde
13
0
Balteanu Viorel zis Pendula trafic de minori si de droguri…Proxenet de ani de zile . Fete racolate din famili dezorganizate .Le retine buletinele si le trafichiaza . Le este frica fetelor sa depuna plangere deoarece nu au posibilitati sa fie sustinute. Ele sunt amenintate si santajate emotional. De acest proxenet,care le exporta afara prin Bulgaria. Se aude ca ar face si trafic de migranti. Luat si scuturat si nepoti lui copii lu soraa hamsiile mici.
7
0
Pe sifoanele alea de pe atelierelor a lu Mircea Oaie nu ai luați .....ai tine Stroe in brate.....trafic de droguri .....consum ..... prostituție......dosare peste dosare și aia cu leușteanul și usturoi.....cu executare ....!!!
12
1
Nu mai puneti virgula intre subiect si predicat. Sau ati facut gramatica cu femeia de serviciu?
5
5
Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!
10
0
Cand plecați voi sa frecați poola in afara orașului Cernavodă și ajungeți la cele 4 (patru) m****e aflate la sensul giratoriu Cernavoda-Bucuresti-Ion Corvin de ce nu luați nicio măsură.Voi politia locala Cernavodă nu vedeți sutele de kg de gunoi pe care le-au produs cele 4 MASARDISTE.Chiar nimeni din Cernavodă nu ia nicio măsură?.Nu mai exista poliție națională sa ia masuri?.Este inexplicabil...
9
1
Noi in timpul serviciului mergem la fetite in zona ecluzei Cernavoda!Folosim masina de serviciu in interes personal,trai la locala pe bani destui!
7
0
La Capitol cred ca si Ceausescu a fost la cu.rve . Sa-i spuna lui Mutu de la Barcelona ca politia nu stia ce se intampla acolo
10
0
Toata domnia lor au facut ce-au vrut ! Altfel cum iti explici ca fix acum a iesit “ALEX” in direct sa spuna de cum se restuie drogurile la Cta inapoi dalerilor ! Se stia asta de ani de zile dar nu face nimeni nimic, la fel cum este si cu prostitutia ! Problema mare e ca distinsii lucratori ai statului nu au stiut sa isi faca treaba pentru care sunt platiti, sa faca si ei niste verificari inainte sa se ia de oameni pe care ei i-au considerat nisip in vant si nu ca s-au pus cu dracu, au dat de tac-su ! O sa iasa mai tarziu si numele acelei persoane care a facut o schimbare nu doar a dat din gura si a inchis ochii !
6
0
Acestea trebuie sa aiba o închisoare cu conditii mult mai aspre sa se invete minte.Paturi fara saltele si temperatura max iarna de 26 grade
4
1
Ce sa faca Sipi ? Sipi e mana in mana cu ei si le e frica ! Dar le-a sunat orologiul smecherilor astia intangibi din sistem, si nu pentru ca au indicat x sau y locuri sau pentru comenturile de pe mega ziarul REPLICA ! Ca sa-i agitam asa putin tin sa va spun ca intr-un dosar in care au desfasurat activitati mai multe super structuri din asa zisa politie respectivele entitati, ca asa se considera, au fost filmate audio/video la cat de defectuos si-au insusit atributiile de politisti sub atenta indrumare a domnisoarei, iar in urma obtinerii stenogramelor convorbirilor purtate de catre ei … ce sa sa zic, decat ca vine potopul ! Prea s-au crezut unii intangibili si prin lucurul asta s-au jucat cu vietile oamenilor ca si cand nu ar fi insemnat nimic ! Ei acum ar fi cazul sa afle ca sunt cu vreo 6 clase sub treapta aia absoluta pe care credeau ca o ocupa ! O sa vina legaturile dintre forumul superior Constanta si infractorii pe care ii protejeaza ! Sa va vedem “DUMNEZEILOR”
7
0
Este esclusă de controalele miliției...Exista o explicație???
6
0
Cucaracha plin de pesti de 40 deani si minore drogate, vand ospatarii droguri...
6
0
Sa i ia si pe Balaurii ăia care era pe la Breeze...Nuba..Fratelli....baga.le.as pwula in sufletele copiillr lor
5
1
Pai stroe nu trebuie sa manance si el? El e capul la protejat infractorii stie toata lumea pana si cei din ipj ii protejeaza pe aia din 5 ca cotizeaza pe aia din cet ca boca cotizeaza mult si informatii si bani de ii peinde pe astia mici. Faceti plangeri anonime la dna si se rezolva dar bucuresti nu aici.
13
1
Afacerea cu vagine forjate și anusuri olarite încă mișcă
7
0
Peste gunoaiele alea de pe atelierelor....a lu Mircea Oaie nu intram ....ai tine s****n ....in brațe cumva ....știe lumea și pe aici ....!!!
13
1
Vira care importa cox si e proxenet
15
2
Cum se face că toată lumea acuză faptul că există suspiciunea că în Constanța Poliția acoperă dealerii și proxeneții și nimeni de la nivel central sau cei din SIPI nu se sesizeză și nu iau măsuri ? Foarte mulți cetățenii ai municipiului au arătat în nenumărate rânduri în ce cartiere , pe ce străzi și în ce cluburi/localuri se vând droguri și se practică prostituția și cu toate aceste interlopii acționează în continuare pe față , nici măcar nu se feresc prea tare de privirile trecătorilor, dovadă că aceștia se bazează pe o anumită protecție .
26
0
Pacanele legale, prostitutia ilegala.c***t Ion a fost un foarte cunoscut si respectat proxenet din Crucea de piatra.Avea cele mai selecte si curate fete si era si cel mai generos dintre pesti.In Regatul Romaniei, chiar si sub Antonescu prostitutia era legala. Traiasca Regele
8
3
KM 4-5 colcaie de proxeneti si vanzatori de droguri . Au terorizat cartierul , sectia 5 doarme in bocanci si stau la spart seminte dupa blocuri cateodata chiar cu interlopii , lumea din cartier cand ii vad impreuna nu mai au curajul sa vina sa depuna reclamatii .
26
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166