REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Percheziții! Patronul de la ASADO, Gabriel Anghel, a fost arestat preventiv!

Percheziții! Patronul de la ASADO, Gabriel Anghel, a fost arestat preventiv!

Mirela PASCAL 17 mai 2023 | 00:00 10196

Anghel Gabriel, patronul restaurantului Asado, a fost reținut luni, 15 mai, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată, pe numele acestuia existând un mandat european, emis de autoritățile din Germania. Curtea de Apel Constanța a admis marți, 16 mai, mandatul european de arestare. Așadar, afaceristul a fost arestat preventiv!

Perchezitii! Patronul de la ASADO, Gabriel Anghel, a fost arestat preventiv!

Luni, 15 mai a.c., polițiști din Serviciului Investigații Criminale, Compartimenul Urmăriri l-au identificat pe Gabriel Anghel, de 55 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.  Afaceristul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța cu mandatul european de arestare. Curtea de Apel Constanța a admis marți, 16 mai, sesizarea și a dispus executarea mandatului european de arestare emis la data de 27.03.2023 de Tribunalul de Primă Instanţă Wurzburg - Germania, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în grup infracţional organizat - fraudă, incluzând cea împotriva intereselor financiare ale comunităţilor europene în înţelesul Convenţiei din 28 iulie 1995 privind protecţia intereselor financiare ale Comunităţii Europene.

Teoretic, Anghel ar trebui predat autorităților din Germania, însă Gabriel Anghel are și la Constanța probleme penale, în urma conflictului cu fiul Ramonei Mănescu, în urma căruia a fost condamnat, pe fond, la 2 ani și 2 luni cu suspendare. Curtea de Apel a amânat predarea lui Anghel autorităților din Germania până la soluționarea dosarului penal.

Polițiștii au făcut percheziții la Anghel

Tot luni, 15 mai, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au executat două percheziții domiciliare, în baza unui ordin european de anchetă emis de autoritățile judiciare din Germania.  Cele două percheziții au fost efectuate la locuințele afaceristului bănuit de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată, pe teritoriul unor state membre ale Uniunii Europene.

Perchezitii! Patronul de la ASADO, Gabriel Anghel, a fost arestat preventiv!

Pistol găsit la domiciliul afaceristului

Astfel, în urma efectuării perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor de către autoritățile germane, mai multe telefoane mobile, tablete, dispozitive de stocare electronice și înscrisuri cu valoare probatorie. Totodată, au fost descoperite și ridicate o armă letală, respectiv un pistol, și 26 de cartușe de calibrul 22, pentru care nu exista autorizație de deținere sau folosire a armelor letale. Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța.

Perchezitii! Patronul de la ASADO, Gabriel Anghel, a fost arestat preventiv!

Vezi minuta!

”Admite sesizarea nr. 322/II/5/2023 din data de 15.05.2023 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constan?a. În baza art. 109 din Legea nr.302/2004 republicată rap. la art. 104 alin. 7 din Legea 302/2004 republicată dispune executarea mandatului european de arestare emis la data de 27.03.2023 de Tribunalul de Primă Instanţă Wurzburg - Germania în dosarul nr. 13 S Gs 918/23 (dosar nr. 711 Js 10972/2022 al Procuraturii din Wurzburg - Germania), pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în grup infracţional organizat - fraudă, incluzând cea împotriva intereselor financiare ale comunităţilor europene în înţelesul Convenţiei din 28 iulie 1995 privind protecţia intereselor financiare ale Comunităţii Europene (3.481 fapte materiale), faptă incriminată în legea penală română în infracţiunea de evaziune fiscală calificată în formă continuată, faţă de persoana solicitată ANGHEL GABRIEL şi dispune predarea persoanei solicitate Anghel Gabriel către autorităţile judiciare solicitante din Germania. Constată că persoana solicitată nu a consimţit la predare şi nu a renunţat la regula specialităţii. În cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate împotriva persoanei solicitate Anghel Gabriel, aceasta va fi transferată în România pentru executarea pedepsei. Dispune amânarea predării persoanei solicitate Anghel Gabriel până la soluţionarea definitivă a dosarului penal nr. 22490/212/2020 al Judecătoriei Constanţa, iar în cazul pronunţării în acest dosar penal a unei condamnări la o pedeapsă privativă de libertate cu executarea în regim de detenţie a pedepsei, predarea se amână până la punerea în libertate a persoanei solicitate Anghel Gabriel, ca urmare a liberării condiţionate sau până la executarea pedepsei la termen.Dispune arestarea persoanei solicitate Anghel Gabriel pentru o perioadă de 30 zile în vederea predării, de la data încetării cauzei care a determinat amânarea predării, calculată de la punerii în executare a mandatului de arestare în vederea predării. Dispune emiterea mandatului de arestare în vederea predării față de persoana solicitată Anghel Gabriel, ce urmează a fi pus în executare la încetarea cauzei care a determinat amânarea predării”, se arată în minuta Curții de Apel.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Băieți! Va rog sa îmi lăsați sclavul în pace !
1
0
Arabule vinoa acasă mai că ertechin e putred acum miroase a mucegai mai
1
0
Fraților! Ertechin e cămătar calificat , numai ca are ghinion și recuperează doar m**e cum ia dat titisor de 150mii
1
0
Cumpăr bilet meci farul fcsb rog seriozitate
0
0
Și pe mine mi-a dat teapa Ertechin de 25 de mii de euro dar i-am scos de la Buduru
4
2
Titi fati bagajul !
0
8
Pai Ertechin cu frasu vinde contrafăcute de 30 de ani și nu-i deranjează nimeni pe Ciprian și Bogdan ei ia legat sa vândă singuri pe oraș dar de ce trag nu au copii o săi îngroape primaria
3
10
Piki tot la mine ajunge bagajul aștept sa te duci și o iau in America ca Europa o cunosc toti
6
0
Și eu am fost ars de Ertechin ma trimis in Spania
3
9
Piki ai fost violat de Danut Burcin , și furai porci pt mine ai uitat când te-ai dus cu Pistel la pușcărie cu un porc și te dai mare sifonul cauți 16 nu mai pune botul nimeni la tine l-ai distrus pe Fane Chiorul l-ai legat .
9
0
Și eu am săi dau 150 de mii și am fugit de el furam motorina cu el din port cu Piki din containere și mie frica ss vin in tara
8
2
Am săi dau 150 de mii lui Ertechin
5
1
Am ssi dau 150 de mii lui Ertechin
5
5
Ertechin ma ars de 60 de mii
5
2
Cautati pe internet , el si Sotia Cionca M Isi baga toate firmele regulat in reorganizare dupa care faliment, sunt invatati bine, plus de sotia Mihaela tot voi a-ti scris de evaziune cu accize alcool in Italia, Belgia, Olanda, Germania, este o procedura clasica, acum se pare ca își bagă și fiica Alexandra in evaziune in așa zise afaceri cu haine / atelier de moda, pe bune? Anaf-ul trebuie doar sa verifice putin, Peste Rau nu se poate bagă peste Anaf, pentru cel care a scris ca le asigura spatele și sfatuitoare șefa e Lizeta Haralambie avocata lui Mazăre care ii sfătuiește și apăra in fărădelegile comise pe cei doi Mihaela Cionca și Anghel( Gigi Porcu), referitor la mașinile cu care se lauda și cu accesoriile de lux care le poarta organele competente trebuie doar sa facă niște verificări minime, restul e CanCan
8
0
Mai oameni buni eu din tinerete am inceput sa bag carne n mine dar asa ceva nu am mai patit. Avea monstru. Nu stiu ce a fost in capul meu sa ma dau pe aventuri. Eu am avut doar relatii serioase. Intrebati baietii.
8
2
Scupra larga lu tata lasa ca-l bate d-zeu ca a bagat ditamai magarul in tine. Tu chiar esti finut zici ca esti fata mare. Dar acum de te-a largit lumea cine o sa mai vrea sa te frece in spate. Succes.
6
4
Eu Scupra Mihai tin sa mentionez ca m-a violat rau de tot Titi Zaif. Are un monstru jos de mi-a crapat gaurica mea frumoasa. Reclam viol. Astept pronuntarea.
11
3
A vrut sa se spanzure ! Ficasa are n boli in ea !
0
0
Are 6 milioane numai la banca , plus si alte puncte de vedere ( boargii ) , omu e bomba , termen de funie maxim sfarsitul anului !
0
0
Găbița ce ma fac eu Găbița ?! Cui ii mai sug eu boașele și gândăcelul ăla mic sa îmi dai bani mulți cum o făceai numai tu porcușorul meu mic ! Ce ma fac eu ? Ajung pe mâna lui Nas și Vira sa ma ducă sa belesc zeci de strebeleacuri nespălate in Londra . Vai de păsărica mea , care era numai a ta și a altora 10-15 pe săptămâna . Of ! Of ! Of !
5
0
PESTERAU cu iubita lui ALINUTA de la economic i-au botezat copilu :)) nașii îl scapă
3
3
Un dator vândut.. cu apartament și mașini lăsate amanet la unul la altul.....oricum mașinile nu sunt ale lui.. sunt date de țiganii de la Timișoara..în rate....cum dracului a făcut parlitul asta evaziune?? Unde sunt banii?? Jucător de poker non stop...de păcatele non stop...un sărac lipit pamantului...dar el pozează în milionar... Cică a vândutLamborghini Urusul. .nu spune ca l-a dat înapoi la țigani..ca nu a mai plătit ratele la el...și l-au luat țiganii înapoi. Mașinile lui sunt luate cu rate..de la țiganii din Timișoara..stabiliți în Germania...asa ca lasa-til pe porcul asta,nu-l mai umflați atâta,că pozează în ceea ce nu este..adică 0 barat...doar face figurație.. dator vandut
20
1
Bai sa nu-l scoateti m******n si pe-asta
6
1
Grasu ii scrie pe toti militienii care l-au protejat...popcorn
9
0
afacerist se dovedeste a fi un i*******r. Un alt me-kedon i*******r.
3
4
Ce ma fac fraților ca după ce ca sunt sărac,Rata numai produce ,am rămas și fără sursa de mâncare gratuita..meniul zilei gratis....offff..unde mai găsesc eu asa fraieri să-mi dea de mâncare gratis pe timpurile astea....
14
3
Toti impreuna nu aveti valoarea lui BRAILOIU!
7
12
Patronul caraiman neptun a fraudat bancile ! Incepe spectacolul … incepe returnela !
12
1
Porneste comentariile la articolul cu Liviu Brailoiu ca promitem ca nu ne mai luam de obezitatea ta. Noi cu Liviu avem treaba!
30
0
Urmează vampiru
10
3
sa se puna cu iinfractoarea ramona manescu. La fel de iinfractoare ca viitorul primar mwistul brailoiu !!!
16
1
bine ca l-a prins pe i*******r, sa stea la bulau mult si bine
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510