REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

PERCHEZIȚII: patru tineri din Constanța au FURAT un AUDI ca să ajungă mai repede la SPARGERI!

PERCHEZIȚII: patru tineri din Constanța au FURAT un AUDI ca să ajungă mai repede la SPARGERI!

Replica API 23 februarie 2019 | 02:44 719

Patru indivizi din Mihail Kogălniceanu, fiind vorba despre Mihalache Bănică (31 ani), Ionel Cristinel Petre (29 ani), Sultan M. (16 ani) și Marin Raul B. (tot minor), ultimul fără antecedente penale, au pus la cale un plan să se apuce de furat. Astfel, în primă fază au decis să sustragă o mașină (un Audi A4), căruia intenționau să-i schimbe plăcuțele de înmatriculare, pentru a avea cu ce se deplasa, cu mențiunea că nici permis de conducere nu au. Zis și făcut. Astfel, s-au trezit cu mascații peste ei.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat patru tineri, cu vârste între 16 și 31 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În noaptea de 13 spre 14 februarrie a.c., tinerii în cauză ar fi pătruns într-un magazin din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în general produse alimentare. Pentru probarea activității infracționale, polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe 21 februarie, identificând, la locuința unuia dintre tineri (cel în vârstă de 16 ani), mai multe bunuri sustrase din respectivul magazin. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că cei patru tineri sunt autorii altor infracțiuni, fiind vorba despre urt calificat pe raza unei societăți comerciale din localitatea Palazu Mic, furtul unui autoturism (Audi A4) de pe raza municipiului Constanța și sustragerea a două plăcuțe de înmatriculare de la un autoturism parcat pe raza localității Cuza Vodă (Dacia). Menționăm că intenționau să monteze plăcuțele pe Audi. De asemenea, tinerii mai sunt cercetați și pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autoturism fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false). La data de 21 februarie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei patru tineri, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 22 februairie a.c. să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am auzit despre canalul dunare bucuresti ca este 80 la suta gata si ca puscariile sunt supraaglomerate uite asta ar fi o varianta pt.terminarea canalului si pt.puscarii mai ales ca o sa vii si matale sef de santier.
3
1
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
3
0
La astia le trebuie lame pe pula si dupa sare pusa si fututi in cur
4
0
Pt cel care este TANAR, apoi amice, daca ajung tineri ca tine la conducerea tarii , treaba e cam nasoala la cum pui pe foaie cuvintele din dex
4
1
Cel cu numele de Sultan e 100% norvegian
8
1
disciplineaza si indreapta ....fierul rau, sa faca gropi si sa planteze pomi la silvic, doi anisori!
11
1
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara noi tineri santem viitoru tari
5
11
O bataie buna sa n-o uite toata viata si macar un an de munca in folosul comunitatii!!! Doar asa se educa leprele astea!
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016