REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
27.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

PERICOL de INFECTARE pe străzile din Constanţa, din cauza MĂȘTILOR aruncate la ÎNTÂMPLARE!

PERICOL de INFECTARE pe străzile din Constanţa, din cauza MĂȘTILOR aruncate la ÎNTÂMPLARE!

Replica API 24 martie 2021 | 23:46 1439

Constanţa este la un pas de carantină, cu o incidență a cazurilor de coronavirus ce a ajuns la 5,55, însă locuitorii continuă să dea dovadă de aceeaşi veşnică nepăsare. O simplă plimbare plimbare pe străzile principale din cartierul Abator relevă faptul că unii dintre cetăţeni consideră că este mai potrivit să arunce măştile de protecţie pe stradă doar pentru a se descotorosi mai uşor de acestea.

Pandemia, luată încă în derâdere

Ca să scape mai uşor de măştile de protecţie pe care le folosesc în fiecare zi, unii dintre cetăţeni consideră că este mai potrivit să le arunce pe stradă, fără a mai fi interesaţi de ceea ce urmează să se întâmple cu acestea. Cu toate că autorităţile transmit mesaje de atenţionare cu ajutorul diferitelor mijloace şi insistă ca aceste obiecte utilizate să fie aruncate la gunoi imediat după ce au fost folosite, constănţenii privesc această problemă ca fiind una banală şi continuă să ia în derâdere existenţa acestei pandemii.

“Mai purtăm masca, o mai şi dăm jos. E greu să stăm cu ea tot timpul la gură. Am pierdut şi eu măşti de protecţie afară, din neatenţie. Doar nu era să aleg după ele, s-au tot dus. Sunt un pericol de infectare, dar ne ferim şi noi cât putem”, explică constănţenii.

Unde îşi abandonează constănţenii măştile chirurgicale

Pe lângă nelipsitele gunoaie, pe străzile din cartierul Abator au fost “uitate” şi numeroase măşti chirurgicale folosite. Pe trotuar, printre maşini, chiar şi pe spaţiile verzi amenajate în faţa blocurilor există pericolul de îmbolnăvire, dacă nu de infectare cu Covid-19. Această situaţie este prezentă în Constanţa de luni de zile, dar cetăţenii continuă să fie nepăsători. Autorităţile trag un semnal de alarmă cu privire la măsurile de protecţie pe care fiecare cetăţean trebuie să le respecte şi-i sfătuiesc pe aceştia să fie responsabili.

Citeşte şi:

PERICOL de INFECTARE în cartierul TOMIS NORD!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi fost mai rau
2
0
pai daca hamiralu doarme in bocanci orasul asta arata ca un tomberon
1
2
Practic este pericol doar de poluare ca nu toata lumea care poarta botnita este bolnava, lasati propaganda ieftina.
5
3
Politia locala ar trebui sa se ocupe de aspectele astea, curatenie, paza parcurilor si a ghenelor de gunoi, paza institutiilor scolare.
1
2
Prinsi cei care le arunca si indesate in gura. Baii , suntem o natie de cacat.Nu ne place sa muncim, suntem rai, invidiosi, betivi, analfabeti , o scursura de natie.. baaa, pana si bulgarii sunt peste noi. Varna este cu 10 stele peste Cta.
5
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016