REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
13.9° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Pericol public! Un șofer aproape de comă alcoolică, care conducea haotic pe strada Traian, prins de polițiști

Pericol public! Un șofer aproape de comă alcoolică, care conducea haotic pe strada Traian, prins de polițiști

Mirela PASCAL 25 iunie 2024 | 11:28 3870

Unul din trei accidente mortale este direct legat de consumul de alcool și, in 85% din cazuri, acesta e provocat de consumatorii ocazionali. În ciuda acțiunilor polițiștilor rutieri, în trafic, de prevenire și combatere a consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, tot mai mulți inconștienți sfidează oamenii legii, ajungând pe șosele și punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic. O astfel de situația a fost semnalată polițiștilor din Constanța pe 21 iunie când, un șofer aflat aproape de comă alcoolică, conducea haotic pe strada Traian.

Pericol public! Un sofer aproape de coma alcoolica, care conducea haotic pe strada Traian, prins de politisti

 

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că șoferul unui autoturism conduce haotic. La scurt timp, polițiștii au identificat autovehiculul respectiv pe strada Traian. Șoferul acestuia, un bărbat de 56 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentariul meu este pt dna care a postat aceasta știre! Nu v ati făcut temele!! Induceți lumea în eroare! Nu aveți informația corecta sau imaginile corespunzătoare pt aceasta știre. Concentrați-vă mai mult data viitoare! Mulțumesc anticipat!
4
0
Bine că nu era Giomiade Andrei polițistul de la rutiera ,că dacă ai dădea șoferul beat 4-5 mil,îl conducea și acasă cu escortă...scăpa basma curata
2
2
Ii sancționează poliția daca domnii judecatori ii scot nevinovați.
7
1
ciuhodaru a zis ca unul din trei accidente mortale este direct legat de consumul de alcool dar nu cred ca e valabil la noi poate in alte tari din ue la noi indisciplina rutiera adica nerespectarea regulilor de circulatie, viteza excesiva si agresivitatea cred ca sunt pe primele locuri ptr ca se poate vedea asta pur si simplu oriunde oricand de catre oricine
6
2
Beti și drogați și nimeni nu ii verifica...
10
0
In tot orasul se conduce haotic, cu viteza mare si multa agresivitate. politia, mai iesiti pe strazi!! sau va e teama ca puteti opri un pui de beizadea?? sau de securila?? stim ca nu aveti voie sa ii sanctionati pe acestia...
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515