REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Periculosul Batală s-a întors din "vacanța" de la Poarta Albă cu mușchii umflați!

Periculosul Batală s-a întors din "vacanța" de la Poarta Albă cu mușchii umflați!

Replica API 1 martie 2022 | 23:11 5002

Eugen Batală este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat la închisoare pentru fapte cu violențe. S-a făcut remarcat și prin penitenciar, postând fotografii de acolo. A tot arătat, pe perioada detenției, că suferă, spunând că îi este greu, că nu mai are prieteni. A fost eliberat condiționat în iunie 2020, la scurt timp, pe 9.03.2021, fiind arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. I s-a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu în februarie 2022 și, ajuns acasă nu a ezitat să-și facă intrarea. Astfel, a postat pe rețelele de socializare: ”Că..ților care mă vorbiți de rău, acum sunt acasă și nu am baterii la telecomandă să mă ocup de voi”, a spus el.

Eugen Batală

Eugen Batală are un trecut infracțional ”aglomerat”. A tot fost cercetat, arestat și condamnat de-a lungul vremii. Spre exemplu, în noaptea de 15 spre 16.02.2016, acesta i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie.

Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot. Totodată, menţionăm că în 2008 a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv cu colegii săi taximetrişti, iar în 2009 a fost condamnat pentru ultraj. De asemenea, Batală a fost trimis în judecată şi pentru infracţiuni la regimul rutier. Pe 6.03.2015, Judecătoria Medgidia a decis: „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Batală Eugen. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului”, potrivit portalului instanţelor. Pentru ultima sa faptă de ultraj a primit 2 ani și 4 luni de închisoare, fiind eliberat în februarie 2018. Însă, a început să-și terorizeze fosta soție încă de pe vremea când era în penitenciar. În 2017 au divorțat, iar femeia, cerând (în februarie 2018) ordin de protecție, a precizat că minorul a rămas la ea, dar că individul a început s- terorizeze. Ea a decis să divorțeze întrucât bărbatul devenise extrem de violent, consuma băuturi alcoolice, săvârșea fapte penale pe bandă rulantă și o agresa.

A ajuns, din nou, în închisoare, pentru alte fapte, iar în iunie 2020 a fost eliberat condiționat. Și nu i-a luat mult timp până când a ajuns iar după gratii. A fost arestat preventiv, pe 9.03.2021, alături de Laurențiu Mihalache și Daniel Grogorenco, ei fiind acuzați de tâlhărie calificată. Magistrații le-a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, în februarie 2022. Însă, dosarul se află în instanță, cei trei fiind trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 1.04.2022.

.

Și, cum a ajuns acasă, Eugen Batală a ținut să-și facă "intrarea", postând pe rețelele de socializare: ”Că..ților care mă vorbiți de rău, acum sunt acasă și nu am baterii la telecomandă să mă ocup de voi”, a spus el.

Citește și: PERICULOSUL Batală, care se POZA în ÎNCHISOARE, a ajuns să 'DEA în CAP' oamenilor pe stradă!

Mulți l-au întrebat unde a fost, alții l-au jignit, făcându-l pușcăriaș și afirmând: ”Te-ai întors din vacanță, de la Poarta Albă, mă?”.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Laurentiu mihalache este liber după sute de escrocherii si spargeri mai nou vinde droguri in agigea
0
0
Bine ca a scapat lumea de el si acum a ajuns mancare pentru viermi. A fost o javra și o scarba toata viata
0
0
Periculos il tinea banuta n brate nu vazusi poze cu el in fata puscariei cine mai are tupeu sa faca asta
0
0
Un distrus, care va fi la puscarie peste putin timp..din nou.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768