REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Persoană aflată în arest la domiciliu, depistată în timp ce se plimba prin oraș

Persoană aflată în arest la domiciliu, depistată în timp ce se plimba prin oraș

Victor ROTARU 13 aprilie 2023 | 21:27 1631

A evadat

Tot mai mulți români au început să-și caute un al doilea job, prețurile alimentelor fiind din ce în ce mai mari, cu toate că inflația în luna martie a scăzut la 14,5%. În acest context, pe lângă românii cu chef de muncă, se mai regăsește și o altă categorie de români, care caută să-și rotunjească veniturile prin metode nu tocmai ortodoxe. Miercuri, 12 aprilie, un astfel de individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura mai multe bunuri din mașinile parcate pe bulevardul Tomis, în zona sălii Sporturilor. În urma verificărilor efectuate de IPJ Constanța s-a constatat că acesta nu a respectat obligațiile stabilite prin măsura preventivă a arestului la domiciliu și că figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă, în data de 13 aprilie a.c. Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Persoana aflata in arest la domiciliu, depistata in timp ce se plimba prin oras

Se pare că nici în Săptămâna Mare unele persoane nu pot sta departe de fărădelegi. Mai mulți constănțeni sunt pe urmele unui hoț ce le dă bătăi de cap. Acesta a fost surprins pe camerele de supraveghere, pe bulevardul Tomis în apropiere de Sala Sporturilor, în timp ce mai culegea câte ceva din mașinile parcate în zonă.

Persoana aflata in arest la domiciliu, depistata in timp ce se plimba prin oras

Potrivit informațiilor noastre, acesta nu este la prima spargere, făcându-și veacul prin zona DOVI, acolo de unde a reușit să sustragă mai multe bunuri din mașinile parcate prin împrejurimi.

Persoana aflata in arest la domiciliu, depistata in timp ce se plimba prin oras

Ce spune IPJ Constanța

,,La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 16:20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu a respectat obligațiile stabilite prin măsura preventivă a arestului la domiciliu și că figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă, în data de 13 aprilie a.c. Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La dat in primire gagica samsarului din Costinesti. A facut si ea o fapta in saptamana mare.
4
1
Si eu ma plimb peste tot :)
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510