REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Persoane în vârstă și cu handicap, descoperite într-un imobil care funcționa ca o pensiune

Persoane în vârstă și cu handicap, descoperite într-un imobil care funcționa ca o pensiune

Virgil STOIAN 13 iulie 2023 | 22:07 1286

Au fentat legea pentru bani! Persoane în vârstă și cu handicap, descoperite într-un imobil care funcționa ca o pensiune. 17 persoane în vârstă și cu handicap au fost descoperite de polițiști într-un imobil care funcționa sub forma unei pensiuni din județul Teleorman. Persoanele găsite în centrul ilegal au fost transportate la unitați medicale, au anunțat polițiștii, anunță Mediafax.

 Persoane in varsta si cu handicap, descoperite intr-un imobil care functiona ca o pensiune

Joi, polițiști din Teleorman au descins la un imobil situat în comuna Pietroșani. În urma verificărilor, în imobilul respectiv, au fost găsite 17 persoane în vârstă și cu handicap. Imobilul care funcționa sub forma unei pensiuni aparține unei femei, de 47 de ani, din localitatea Pietroșani.

Au fost sesizate toate structurile cu atribuții pe linie de verificare și control, pentru efectuarea de verificări conform competenței, au anunțat polițiștii. Persoanele găsite în centrul ilegal au fost transportate la unitați medicale, pentru îngrijiri de specialitate, fiind contactate și rudele acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și evaziune fiscală.

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
romanul face din orce o afacere,fie ia si ...j*****a, infecta, ilegala, castiga si da la cine i ajuta si totul merge pana l prinde , apoi o ia de unde a ramas!ex. morga, cimitirile, dezinsectiile acum si ...mai de mult azilele si cate si mai murdare afaceri, dar platite de amarasteni cu ultimul banisor! munca cintita si ...curata nu a ramas decat in politic!sunt sute de mi pe locurile vacante!examenul nu ar fi asa de greu si odata intrat ai ...puso de un doctorat!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016