REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Pescobar a vrut s-o agațe pe Ramona Gabor, în Loft

Pescobar a vrut s-o agațe pe Ramona Gabor, în Loft

Mirela PASCAL 18 august 2024 | 00:00 1074

Cine nu-l cunoaște pe Paul Nicolau, zis Pescobar?! TikTok-ul e plin de aroganțele lui, în ale cărui hobby-uri tronează ”bijuteriile” pe patru roți și femeile frumoase. Astăzi vom trage pe dreapta mașinile și ne vom ocupa de cealaltă pasiune a omului cu Taverna Racilor. La Loft se petrece totul, iar Pescobar și-a luat o țintă grea, Ramona Gabor, pe care musai a vrut-o cucerită. Cum a decurs acțiunea? 

Pescobar a vrut s-o agate pe Ramona Gabor, in Loft

Pescobar e mare figură, trăiește intens viața, afacerile-i merg ca pe roate, așa că nu e de mirare că e des întâlnit în cluburile exclusiviste de pe litoralul românesc, că încă sezonul estival e la putere. Chiar pentru CANCAN.RO a explicat afaceristul ce-i place, fiind, atunci, în ”vizită” la mare, de 1 Mai. Despre femei, evident, e vorba! Cu 12-13 gagicuțe a ieșit în club Pescobar și nu s-a ferit să facă și anunțul.

Pescobar a vrut s-o agate pe Ramona Gabor, in Loft

Pescobar nu a reușit s-o cucerească pe Ramona Gabor

Au urmat și alte escapade, cu reușite în ale ”cuceririi”, dar acum i s-a …înfundat tare! Paul Nicolau și-a încercat norocul cu Ramona Gabor, în toiul mega-petrecerii de la Loft. Cei doi, care se cunoșteau, au dat nas în nas… De fapt, Pescobar a forțat întâlnirea și a aruncat lanseta. Poate, poate… A prins doar un surâs al surorii Monicăi Gabor și multe vorbe. Doar vorbe!

Pescobar a vrut s-o agate pe Ramona Gabor, in Loft

Nu-i bai, însă, pentru vestitul afacerist, pentru că în club e puzderie de fete frumoase și dornice de o ”conversație” în particular cu Pescobar. Deși, nu cu mult timp în urmă, patronul Tavernei Racilor era refuzat de fete, la petrecerea pe care Cosmin Stăncescu, zis Caz Stan, a dat-o tot la Loft, de ziua lui. Ei, mai ratează și Pescobar, dar rămâne, mereu, cu zâmbetul pe buze!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-a tras-o deja, nu e pentru cursa lunga e pe bani
0
0
Dacă și lindicul ala Moldovenesc cu freza în dunga și 1.20 m pe tocuri agata gagici s-a dus lumea p***i de suflet. O vomitatura de articol cu scop de a îl gâdila pe piticul basarabean poate-poate ia niște publicitate la Replicaca și m****a cap de porc
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620