REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Pescobar are șofer personal: șefa restaurantului din Mamaia îl plimbă pe tot litoralul!

Pescobar are șofer personal: șefa restaurantului din Mamaia îl plimbă pe tot litoralul!

Mirela PASCAL 14 iulie 2024 | 00:00 6259

Pescobar, “Regele Racilor” din România și-a tras șofer personal. Nu de alta, dar milionarul are permisul suspendat pentru depășire de viteză, iar în ultimul an, cel puțin, Pescobar nu a mai pus mâna pe volan.  Pentru litoralul românesc, însă, acolo unde deține un restaurant la Mamaia și urmează să deschidă și un complex pe malul lacului Techirghiol, Pescobar și-a tras șofer de 5 stele, care îi conduce unul dintre cei mai spectaculoși bolizi ai săi, un Lamborghini Huracan de circa 300.000 Și nu vă imaginați că “șoferul de Mamaia” al lui Pescobar e vreun “scorțos” în costum negru, cu mănuși albe și cozoroc. Nici vorbă! Arată super sexy, este șatenă cu părul lung, are un bust criminal, umblă în fuste scurte și arată impecabil.  

Pescobar are sofer personal: sefa restaurantului din Mamaia il plimba pe tot litoralul!

Șoferul de pe litoral al lui Paul Pescobar  este Lavinia, managerul restaurantului din Mamaia, cea care lucrează alături de afacerist de ani buni și în care bărbatul are încredere maximă. Probabil că acesta este și motivul pentru care i-a lăsat pe mâna bijuteria pe 4 roți. Între Pescobar și Lavinia este o relație veche  Cei doi au fost într-o relație cu ani în urmă, relație pe care, de altfel, au și făcut-o publică pe rețelele de socializare pe care Pescobar este atât de activ.  Însă, cu timpul, relația de iubire s-a transformat în una profesională și atât, potrivit wowbiz.ro. . Lavinia i-a condus lui Paul restaurantul de la Snagov însă, după incendiul care a culminat cu închiderea localului, tânăra s-a relocat pe litoral, unde se ocupă de tavernă de la Mamaia.

Pescobar are sofer personal: sefa restaurantului din Mamaia il plimba pe tot litoralul!

Cum a rămas Pescobar fără permis de conducere?  De ce are “Regele Racilor” permisul suspendat, nu mai știm exact, însă consemnăm aici câteva evenimente care au apărut în presă anul trecut, și care, cu siguranță, i-au adus lui Paul Nicolau statutul de pasager, azi.  Astfel, în toamna lui 2022, milionarul își conducea Ferrariul pe bulevardul Aviatorilor, între Piață Victoriei și Statuia Aviatorilor, cu 145 km/h., practic, cu 85 de km peste limita legală a arterei. Atunci a rămas fără permis. A contestat decizia în instanța, care i-a respins ulterior cererea de a-i fi anulată amendă: „În fapt, s-a reţinut că în dată de 19.11.2022, ora 12:29, petentul a condus autoturismul cu nr. B-650-(…), în București, pe b-dul. Aviatorilor nr. 1 și a fost depistat de aparatul radar TRUCAM TC 001346, circulând cu viteză de 145 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 60 km/h(+ 85 km/h peste regimul legal de viteză).”, 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu dusterul CT 99 PCV fac Uber in timpul serviciului in Cernavoda!
1
0
Cica PROSTITUATA vanilia-lavinia, care-l plimba cu masina pe PO.PONAUTUL pescobar, primeste cate 500 de euro, de la acesta, ori de cate ori il lin,ge in cu.r dupa ce se ca.ca !!!
7
0
GL 13 XUJ CT 23 SDN DB 14 AXO CT 16 ESR fac taxi fara acte in gara Mangalia si politia doarme iar lui unchiu i-au luat numerele ca el are acte. Romania...
8
5
Ca cam pe voi si pe stirile voastre despre toti retardatii in timp ce in constanta se fura miliarde de euro.
36
2
O cordeste pe angajata, de-abia asteptam sa aflam… Pescobar un adevarat Casanova de Chisinev, sarmant si galant
20
5
O știre foarte utilă pentru constănțeni. Mulțumim r*****a, ne faci ziua mai bună.
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510