REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
31.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

Pescobar vrea să-și mute figurile... congelate și la Eforie. Video

Pescobar vrea să-și mute figurile... congelate și la Eforie. Video

Andreea VLAICU 21 august 2024 | 00:00 4439

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum este cunoscut în mediul online, nu știe ce să mai facă și pe unde să-și mai facă loc cu afacerea sa controversată. După ce și-a deschis local chiar în buricul stațiunii Mamaia Nord, afaceristul își întinde antenele până la Eforie Nord. Noul restaurant „Taverna Racilor” se va deschide începând cu primăvara anului 2025, zice Pescobar.

Pescobar vrea sa-si mute figurile... congelate si la Eforie. VideoPaul Nicolau

Dacă agenții economici se pregătesc să încheie sezonul estival, iată că alții deja se gândesc la următorul și au început să facă planuri pentru anul viitor. De exemplu, Paul Nicolau, patron cunoscut cu ștate vechi pentru controversele cu Horia Constantinescu, fostul șef ANPC, vrea să își extindă afacerile de pe litoral. După ce în vara anului acesta a inaugurat restaurantul „Taverna Racilor” în Mamaia Nord, Pescobar are planuri mari pentru noua locație. 

„Pentru tot poporul, Pescobar la Eforie”

Acesta a anunțat că va deschide un nou restaurant într-un alt punct cheie al litoralului, și anume Eforie Nord. „Anunț de importanță națională. Mai deschid un punct de lucru și mai angajez încă 100 de oameni la Eforie Nord. Când? Începând cu primăvara viitoare. Cred că din mai vă aștept la Eforie Nord cu o locație de minim 500 de locuri. Atât s-a putut. Pentru tot poporul, Pescobar la Eforie”, a transmis acesta.

Pescobar vrea sa-si mute figurile... congelate si la Eforie. VideoPescobar face anunțul

Restaurantul din Mamaia are terasa în parcare

Locația „Taverna Racilor” din Mamaia Nord este deschis în locul fostului restaurant Le Charme. În 2023 a fost scos la vânzare cu peste 1.550.000 euro. Pescobar, după ce a intrat în posesia acestui imobil, a reușit, rămâne de văzut cum, să pună mâna pe o suprafață considerabilă din spațiul verde, dar și pe locurile de parcare destinate locuitorilor și turiștilor, pentru a-și face o terasă.  Cert este că și în prezența documentelor ce ar atesta faptul că acest individ ar putea îngrădi locurile de parcare dar și distrugerea de spațiilor verzi, ne demonstrează încă o dată că respectarea legii nu este pentru toată lumea, iar mai nou este la modă să le fentăm și să fim părtași.

Pescobar vrea sa-si mute figurile... congelate si la Eforie. Video

Așadar, cu noul său restaurant din Eforie Nord, Paul Nicolau vrea să dea o nouă lovitură și să-și mai spele imaginea nu tocmai frumoasă pe care și-a creat-o în rândul preparatelor pe care le pune pe masă clienților. Nu de puține ori, clienții și-au manifestat dezamăgirea cu privirea la calitatea produselor. În mod evident, această deschidere marchează doar un alt pas în planurile ambițioase ale lui Paul Nicolau de a continua să-și extindă prezența în industria ospitalității.

Video:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i multumim viceprimarului rusulika pentru impotenta in administratie si lipsa de viziune in administratie.
3
1
Ce repede s******i comentariile ziaristilor corupti
5
3
Un mincinos laudaros! Eforie prospera si fara babuinul de Pescobar!
14
0
Zice T*o Hira ca ia deschis ochii la om sa facă bani mulți la Eforie
12
1
p***t sa fii să mănânci la ăsta
13
0
Cine sa meargă sa ia masa la el? E un necioplit și cioban! Sigur sa si-o ia acum de la noile Locații deschise, care ii vor aduce pierderi. Știe cineva cum a funcționat asta din Mamaia? Și la Techirghiol urma sa vina sa construiască un minihotel în centrul orașului! Și nu a venit de 4 ani de când îl are
19
1
Totul e congelat si decongelat de luni de zile, n-are absolut nici un gust, cat de snob sa fii sa stai cu si curvele langa masa. Pa cordaciuni le inteleg, au gurile pline hahaha
21
1
Felicitari, si cu ajutorul "nostru" vei putea "reusi " si in EFORII ! succes din partea primariului !
12
6

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212