REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Peste 100 de oameni, reținuți la protestele din Rusia, după moartea lui Navalnîi. Video

Peste 100 de oameni, reținuți la protestele din Rusia, după moartea lui Navalnîi. Video

A.F. 17 februarie 2024 | 11:01 2075

Poliţia din Rusia a luat măsuri represive împotriva persoanelor adunate pentru a comemora moartea liderului opoziţiei Alexei Navalnîi. O organizație pentru drepturile omului susține că cel puţin 100 de persoane au fost arestate, transmite Sky News.

Peste 100 de oameni, retinuti la protestele din Rusia, dupa moartea lui Navalnii. VideoOamenii aduc un omagiu celebrului activist Aleksei Navalnîi

Filmări şi imagini din Moscova şi Sankt Petersburg au arătat ofiţeri care smulgeau pancartele protestatarilor şi îi târau pe alţii de la altare improvizate în memora lui Navalnii.

Video: X Dorota Malica

Jurnalişti au fost, de asemenea, filmaţi în timp ce erau reţinuţi.

"Tot ce se întâmplă în aceşti ani, pe teritoriul ţării mele iubite, este o ruşine", a declarat o femeie pentru Sky News.

"Sunt furios, desigur. L-au ucis în cele din urmă", a spus un alt rus.

video Rus News

Potrivit site-ului rus pentru drepturile omului OVD-info, cel puţin 100 de persoane au fost arestate în opt oraşe, inclusiv Moscova, Sankt Petersburg şi Krasnodar, în timpul adunărilor pentru a marca moartea lui Navalnîi.

Deşi poliţia nu a oferit detalii despre arestări, procurorii i-au avertizat pe ruşi să nu participe la niciun protest în masă la Moscova, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are ochii oblici,ce rasa este?
1
0
SUNT TRIMISII LU CWURVA DE MATA CAND VINE DE PE CENTURA
0
1
IDI NAHUI SUKA BLYAT
0
0
O sa va fuuta Americanul mai ceva ca Putin.Pupati l an cuur pe Biden.
5
13
Are dreptate Cicu,ansa unii care merg la școală doar ca să primească alocațiile,nu vor antelege niciodată.Ca și analfabetul asta de sub mine.Generatii compromise.
2
1
Bati câmpii băiete dute la pârnaia lui Putin la minus 50 de grade și mai vorbim.
5
4
MA UIT LA COMENTARIILE DE MAI JOS SI MA MIR CATA PROSTIE POATE EXISTA.NU VA UTATI CA PE UNDE SI BAGA COADA AMERICANUL RAMANE AN URMA DEZASTRU.UN EXEMPLU SUNTEM SI NOI,ROMANIA.AM ASTEPTAT SA VINA AMERICANUL,A VENIT.CU CE NE AM ALES?SARACIM DE 30 DE ANI .AN UKRAINA SI AU BAGAT COADA,LE U DAT TOT ARMAMENTUL EXPIRAT SI LE AU CARAT GRIUL,.PUTIN E SINGURUL CARE TINE ORTODOXIA AN PICIOARE. AMERICANUL E DRACUU PE PAMANT.INTRATI PE YOUTUBE SA VEDETI CE LE FAC SERVICIILE SECRETE UKRAINIENE PREOTILOR ROMANI DE LA BANCENI,BUCOVINA .DE 30 DE ANI AMERICANII NE MINT CU VIZELE,CA LE VOM OBTINE . ANCET NU VA MAI EXISTA ORTODOXI AN ROMANIA,NE VOM LOVI DE LESBIENCEE SI POOPONARI,DOAMNE FERESTE DE UN RAZBOI AMERICANI VOR LUA VITEZA DIN SECUNDA DOI.ACUM DACA SI AU FACUT BAZE AICI,NOI LE PLATIM SI CAZARE SI MANCARE SI ARMAMENT.DE UNDE SA SCOATA EI DATORIILE DE 3, 3 TRILIARDE DE DOLARI?
7
39
Și îl pupi in poola pe Putin
4
27
Dupa cum vedeti in comentarii cei care au ceva cu ortodoxia au ceva si cu Putin. Multumesc
6
22
A zis șefu jorjica că se duce și el cu purcica agresată sexual.
10
1
rusia este un stat BARBAR, CRIMINAL, descins din triburile mongole !!! rusia TREBUIE RASA DE PE SUPRAFATA PAMANTULUI !!! rusii au in sange CRIMA, VIOLUL si BETIA !!! Nu va fi NICIODATA PACE pe pamnt, atat timp cat, SATANELE RUSE exista in viata !!!
23
4
Nu inteleg cum 125 de milioane de CRETIN-ortoDONTI rusi, accepta sa fie condusi pe ultimul drum, de catre SATANA KGB-ista putin ? ! ?
18
4
Un astfel de puci ar trebui organizat si la Regia de Drumuri Constanta avand in vedere modul de conducere bolsevic pe care l-a instaurat noua conducere a societatii sub bagheta marelui conducator “bariera” al Comsiliului Judetean Constanta.
5
0
Mergi in Siberia sa vezi trai
8
3
Vorbiti de Rusia de parca uniunea europeana sau democratia este raiul pe pamant. Uniunea europeana este o mizerie in care homosexualitatea si migratia sunt lucuri sublime de necontestat. Democratia este raiul infractorilor de toate natiile. Asa mai incet cu retorica asta bolnava de digi 24 ca o sa dati in damblageala
12
32
Ultima sansa pentru demnitate. Daca rusii stau in case kkati pe ei de frica isi merita soarta. Noi va trebui sa ne luam la bătaie cu ei pentru resurse.
13
6
Ar trebui sa fim atenti la cum ne lasam batjocoriti,putin cate putin pana la supunere totala. Dictaturile nu vin asa,brusc,ci se insinueaza cu pasi mici si apasati. Cand populatiile sunt delasatoare,conducerilor li se impute capul si incep deciziile demente,masuri cica in folosul tuturor dar de fapt stim al cui folos. Nu e de glumit. Democratia nu este batuta in cuie,ci poate fi stricata sau macar diluata, cum este acum la noi. Nu mai votati pagubele astea de golani care ne-au facut tara pulbere si au gonit milioane de romani din tara. Sa terminam cu hastagii,clotildele,baronii si alte p******e de neomarzisti care polueaza Romania. Sa incepem reconstructia tarii si a societatii,dupa boala lunga de treizeci de ani.
14
0
Cred ca a fost eliminat de cineva care voia sa l puna intr o lumina p*****a pe Putin. Dar prostimea nu intelege jocul asta de sah. Putin nu si permitea sa faca asa ceva
4
26
Vip la Untd Dubai
3
0
are frica si de morti !!!
24
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016