REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
20° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Peste 278.000 de fani s-au bucurat de ediția a șasea a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa

Peste 278.000 de fani s-au bucurat de ediția a șasea a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa

Virgil STOIAN 8 iulie 2024 | 14:41 2142

Cea de-a patra zi de Neversea a atras peste 68.000 de participanți care au fost alături de artiștii lor preferați: G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, precum și Puya, Delia, DOC, Vescan și Macanache.

Peste 278.000 de fani s-au bucurat de editia a sasea a celui mai mare festival de pe o plaja din Europa

În cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani au participat la cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ingredientele cele mai caliente ediții Neversea de până acum au fost: cei peste 100 de artiști de la cele patru scene, experiențele memorabile oferite de partenerii festivalului, fanii care au cântat și dansat până la răsărit.

G-Eazy a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai celei de-a șasea ediții Neversea. Acesta a lansat de curând albumul “Freak Show” care include colaborări cu French Montana, Coi Leray, Kali. O parte dintre noile piese au putut fi ascultate live aseară pe plaja Neversea din Constanța. G-Eazy a fost extrem de impresionat de energia fanilor, iar hituri precum “Me, Myself and I”, “Tumblr Girls”, “No Limit”, “Him and I” au transformat show-ul într-una dintre amintirile speciale de la Neversea 2024.

Steve Aoki a adus multă energie în ultima seară de festival, dar și celebrele torturi așteptate la fiecare show de fani cu pancarte care să îi atragă atenția.

Tujamo a petrecut până la răsărit cu zecile de mii de fani care au ales distracția la malul mării.

Toți cei care doresc să fie parte din experiența Neversea la cea de-a șaptea ediție se pot înregistra pe site-ul https://neversea.com/.

Puya a urcat pentru prima dată pe scena principală de la Neversea și a declarat că are emoții foarte mari.

Delia a susținut un super show la main stage, iar invitații speciali au fost Antonia și Iustin de la HVNDS.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de la NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 6 ediții de festival, peste 1.4 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si va mai plangeti ca viata grea in Romania! Ca s-a scumpit motoruna si tigarile. Pai daca socotesti una suta de iuroo per cap vită zbenguitoare, va da o suma colosala. Nemaipunand cheltuelile pentru o apa sau un suc, cazarea si transport. Doar in Romania acest gen de festival se produce in orase. In tarile civilizate se organizeaza in afara oraselor, chiar pe câmp, tocmai pentru a nu polua fonic sau perturba linistea si aglomera soselele riveranilor. La noi, inca se poate, cu spaghutza aferenta. Prooasta natie suntem. Vedeti ca s-a scumpit si gazul.
2
0
Nu este adevărat. Vineri au fost cei mai mulți... Putin sub 40.000
2
0
Asta e minciuna de-a dreptul. Nu se poate demonstra si culmea ca daca am numara bratarile de intrare am afla cifra reala.
5
0
278 000 de p****i au sponsorizat acest festival de că că t ...Isteți chiar Minunat !
6
0
Bine nea Popescu!! KAKATU SA VA BATS PYSHATU SA VA ROADA GAOAZE SPARTE
5
0
Slugile au sters comentariile la Constantinescu.......
9
0
ASA ESTE...278000 DE BENEFICIARI AI LEGII 416 PE 2001...ACESTI INDIVIZI N-AU FACUT NIMIC PENTRU ACEASTA TARA..DAR SE DISTREAZA LA...NEVERSEA...KAKATUL SA VA BATA...
5
6
f*****a de 2 lei ati sters comentariile de la gunoiul de constantinescu iar aici ati adunat de 5 ori si ati inmultit cu 10 , la stroe nu mai zic nu exista comentarii
11
0
Festival de consumatori de tras pe nări!
4
2
Nu erau fani, de fapt erau moco-fani că doar aia puteau plati să vadă zgomot și limini aiurea
10
1
Zgomot de se auzea pana in Inel 2! Nu s-a luat nici o masura,probabil ca fusesera unii ,,sensibilizati"! La Eforie,la primar,nu s-a auzit?
12
2
Record mondial treceți l in GUINEES BOOK...Firați ai dracului de păduchi flaușați cu mizeriile voastre de artiști...
14
2
i-ati numarat pe multi de 4 ori ar trebui tinut in afara orasul ptr ca zgomotul deranjeaza locuitorii si pe asfalt care se poate curata plaja e imposibil de curatat e de gaga dar se pare ca nu putem avea prea multe pretentii de la primaria noastra
14
1
IA MATA PITICUL
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710