REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.3° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Peste 50 de profesionişti din diverse domenii, premiaţi de către europarlamentarul Victor Negrescu

Peste 50 de profesionişti din diverse domenii, premiaţi de către europarlamentarul Victor Negrescu

Victor ROTARU 23 ianuarie 2024 | 00:00 175

Zeci de persoane din Alba care s-au remarcat în diverse domenii de activitate au fost premiate, la Alba Iulia, de către europarlamentarul Victor Negrescu în cadrul unui eveniment desfăşurat sub deviza #OmulPotrivitLaLoculPotrivit - "Cu profesionalism, judeţul Alba puternic în Uniunea Europeană".

Peste 50 de profesionisti din diverse domenii, premiati de catre europarlamentarul Victor NegrescuVictor Negrescu

"Peste 50 de oameni de valoare ai judeţului Alba, care au excelat în diferite domenii de activitate şi au contribuit la promovarea judeţului nostru pe plan naţional şi internaţional, au fost premiaţi, astăzi, la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment organizat de europarlamentarul Victor Negrescu şi desfăşurat sub deviza #OmulPotrivitLaLoculPotrivit - 'Cu profesionalism: judeţul Alba, puternic în Uniunea Europeană'".

Distincţiile au fost acordate unor profesionişti din domenii de activitate precum educaţie, sănătate, antreprenoriat, serviciu public şi privat, dezvoltare locală, administraţie publică, agricultură, cultură, artă, fonduri europene, sport şi civism.

Una dintre persoanele premiate este o învăţătoare care parcurge zilnic 7 kilometri pe jos, prin zone greu accesibile, pentru a ajunge la şcoala dintr-un cătun din comuna Albac. Totodată, au mai fost oferite distincţii unor persoane care duc tradiţiile mai departe, precum cântatul la tulnic sau arta prelucrării lemnului.

"Judeţul Alba are mulţi oameni de valoare cu care se poate mândri, care prin eforturile lor au adus prestigiu şi au contribuit la consolidarea imaginii judeţului pe plan naţional şi internaţional. Astăzi, am căutat să arăt că prin aceşti oameni de succes putem progresa ca judeţ şi ca ţară. Doar cu oamenii potriviţi la locul potrivit putem să generăm acel val pozitiv care poate produce schimbarea la nivelul judeţului Alba şi construi o comunitate puternică în Uniunea Europeană", a spus, potrivit comunicatului, Victor Negrescu.

Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezenţa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212