REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Peste o sută de judoka și-au anunțat participarea la Cupa Pantheon de la Constanța

Peste o sută de judoka și-au anunțat participarea la Cupa Pantheon de la Constanța

A.F. 15 iunie 2024 | 00:00 480

Peste 100 de tineri judoka cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, reprezentând cluburi din Constanța și din țară atât la masculin cât și la feminin, își vor măsura forțele weekendul viitor la Constanța.

Peste o suta de judoka si-au anuntat participarea la Cupa Pantheon de la Constanta

Aceștia, împreună cu antrenorii lor, vor participa în perioada 14-15 iunie la Cupa Pantheon la judo de la Constanța, care va avea loc în incinta Sălii de Sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“. 

Confruntările se vor desfășura după regulile Federației Române de Judo, sportivii fiind împărțiți în funcție de sex și categoria de greutate.

Acțiunea face parte din proiectul „Judo – Sport și Educație ediția a II-a“, desfășurat de Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța cu sprijinul financiar din partea Consiliului Județean Constanța.

Peste o suta de judoka si-au anuntat participarea la Cupa Pantheon de la Constanta

Întrecerea de sâmbătă deschide practic proiectul „Judo – Sport și Educație   ediția a II-a“, care se va derula până la mijlocul lunii noiembrie a acestui an. El mai include, printre altele, organizarea altor două întreceri, Black Sea Judo Cup și Cupa Centura Albă, dar și organizarea unui stagiu de pregătire dedicat practicanților de judo din județul Constanța. 

Organizatorii se așteaptă ca la startul acestuia din urmă să fie prezenți și un număr mare de sportivi reprezentând cluburi de la noi din țară, dar și din străinătate, care au astfel posibilitatea de a se antrena pe litoralul românesc în cel mai mare dojo în aer liber din Europa, alături de nume importante din judo-ul mondial.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510