REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Petrecere în spital: Două asistente s-au filmat în timp ce dansau pe manele. Video

Petrecere în spital: Două asistente s-au filmat în timp ce dansau pe manele. Video

A.V. 20 noiembrie 2022 | 00:00 14290

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj, s-au filmat ascultând manele în timpul programului de lucru. 

În clipul care circulă pe reţelele sociale, se observă cum una dintre asistente vorbește la telefonul fix, iar cealaltă îi dă peste mână, atenţionând-o astfel să danseze alături de ea.Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că filmarea a fost realizată la începutul acestui an, iar cele două angajate au fost sancționate întrucât conducerea a considerat că atitudinea lor aduce prejudicii spitalului.

„La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari, conform rtv.ro

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu despre asta este vorba! La toti mai merge un radio sau un calculator cu muzica la locul de munca. Dar sa ajungi sa danzezi mai ales pe o astfel de infectie de muzica e cu totul alt ceva!
1
2
Sa nu spuneți ca voi nu ați ascultat niciodată muzică in timpul programului de lucru, sau ați dansat puțin doar pentru ca v-a plăcut o melodie. 2 minute de buna dispoziție chiar sunt bine venite, ca doar nu suntem roboti. Sa nu exageram, totuși...
6
5
Am fost internat acolo 2 saptamani. Eram singur in rezerva. Aia bruneta mi-a facut control direct in pantaloni. Pe la 3 dimineata a venit cu recoltarea. Mi-a dat de ales, ori intepatt, ori ma sui pe ea decent. Am scapat neintepat...
7
2
2 bagaboante sa le iau pe carbahar
1
3
Pt Mihai.Mai desteptule doamne fereste sa ajungi la spital sa-ti pună una din distrusele astea o perfuzie si in loc sa ti-o scoata la timp el sa danseze pe manele si tie sangele sa-ti curga inapoi prin perfuzor ....Ai fi fascinat si lesinat totodata de programul arristic
5
2
Si care este drama!? Terminati cu ideologia comunista. Ce trebuiau sa faca, sa stea in pozitie de drepti, rigide, fara zambet, pioase, etc. Sariti ca hienele blamand lucruri umane dar nu luati atitudine impotriva alora care contribuie zi de zi la inrobirea natiei, furt, minciuna, hotie. Sunteti cumva etaloanele moralitatii, ale inteligentei ….!? Urata natie!!!
10
7
sa vorbeasca cu nita sa le imprunute 2 boabe sa si le indese in cap. asta e personalul care are grija de noi.
8
5
EROIIIII UITE EROIIII care ne au salvat! EPUIZATII care dansau pinguinu si faceau selfii ca nu mai pot de covrig! ZEROILOR multumim ptr intibut si remdesevir luavas mortiisicopiii in pIa de armasar!
10
5
Din cauza javrelor fără respect ca ele oamenii mor cu zile prin spitale .Asa fac gunoaiele cat au salarii prea mari le arde circăreală .
27
10
mirlanul tot mirlan.esti taran manelist,asa mori!
19
4
sa li se taie capul, noi ne tratam si singuri
11
11
or sa plece ...inafara acolo vor face jmotru pe muzica ...clasica!
24
5
Si care era problema daca atata timp cat isi faceau treaba se mai si relaxau ascultand muzica.. daca le filmau ca se futeau intelegeam dar asa.. ziar de kk
17
38
era ok? ce naiba ma, ati innebunit? replica?
15
25
Replica...de tot rahatul ! Slugi incompetente
21
19

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513