REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

”Picnic” cu multă băutură, la un loc de joacă din Mangalia

”Picnic” cu multă băutură, la un loc de joacă din Mangalia

Replica API 22 aprilie 2022 | 23:44 1771

Locurile de joacă din Mangalia au constituit întotdeauna un subiect controversat și înainte, dar și după renovare. Din ce în ce mai multă lume reclamă că sunt vandalizate și folosite în cu totul alte scopuri. O femeie a reclamat faptul că la un asemenea loc de joacă din Mangalia, joi, 21 aprilie, patru persoane au mâncat și au făcut mizerie fără a se sinchisi de copiii din jurul lor. Potrivit femeii nemulțumite, aceștia au petrecut o perioadă destul de mare de timp la locul de joacă, copiii fiind destul de speriați de cei patru. Din peisaj nu a lipsit nici alcoolul, cel mai probabil.

Cu toate că locurile de joacă sunt făcute doar pentru recreerea copiilor iată că sunt persoane care nesocotesc această regulă. În ziua de 21 aprilie, patru persoane au decis să ”campeze„ într-un loc de joacă din Mangalia. Fără a se sinchisi de copii, bărbații au luat masa și s-au ”cinstit”, lăsând în urma lor mizerie, coji de semințe și resturi de alimente. Această faptă nu a rămas fără ecou, mai multe persoane manifestându-și nemulțumirea față de nesimțirea celor patru dar și pentru că nimeni nu a făcut nimic.

”Cineva ar trebui să intervină și să nu fie lăsațe pe locul de joacă al copiilor. După ce că, din cauza lor, copiilor le e frică să mai vină la locul de joacă, au lăsat și mizerie în urmă„ a declarat un mangaliot.

După cum bine se poate observa în imagini, cojile de semințe au rămas în urmă, la loc de cinste.

"Erau și turmentați, că vorbeau tare. Cu alcool la ei, în pungi. Este inadmisibil, e un loc de joacă pentru copii!", a spus o altă persoană.

Primarul, de negăsit

Reporterii Replica de Constanța au încercat să obțină un punct de vedere din partea primarului din Mangalia, Radu Cristian, însă, ca de obicei, acesta nu a fost de găsit.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un nimic, caracter 0
0
0
E cu alina sa i de-a mielu
0
0
Pe strada Callatis la alimentara stau pana tarziu si beau, uneori chiar cu patronul. Nu ii vede nimeni. Nici politia.
0
0
chemati politenii care pazesc si vineaza parcarile!
0
0
Pai MILITIENI sunt cu ochii numai dupa masini parcate,nu si dupa ordine publica.Niste GUNOAIE care iau o caruta de bani de pomana,cum e si asazisul primar.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768