REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Picu zice ca minorii vor avea interzis la Zoom Beach!

Picu zice ca minorii vor avea interzis la Zoom Beach!

Victor ROTARU 26 iunie 2023 | 00:00 7156

Duminică, 25 iunie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au descins la Zoom Beach, de pe plaja „3 Papuci”. Potrivit reprezentanților IPJ, societatea comercială a fost amendată cu zeci de mii de lei. Printre nereguli, polițiștii au constatat faptul că mai mulți agenți de pază nu erau dotați conform prevederilor legale, iar angajații au fost surprinși în timp ce serveau băuturi alcoolice minorilor, societatea comercială fiind amendată și de către Biroul Rutier pentru parcarea autoturismelor pe plajă. Ioan Picu, patronul de la Zoom Beach, a transmis pentru Replica faptul că nu cunoaște motivul pentru care a avut loc descinderea, urmând ca zilele următoare să se prezinte la IPJ pentru mai multe detalii.

Picu zice ca minorii vor avea interzis la Zoom Beach!Ioan Picu - patron Zoom Beach

Duminică noapte, în jurul orei 1.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au „spart” distracția de pe plaja Zoom Beach. Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au semnalat mai multe nereguli, aplicând și amenzi.

Picu zice ca minorii vor avea interzis la Zoom Beach!

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța pentru un punct de vedere, patronul de la Zoom Beach, Ioan Picu, a declarat: „A fost o acțiune de verificare pe zonă și am primit două amenzi de 500 și 100 de lei, iar în cursul acestei săptămâni avem invitații date de poliție. Nu știm motivul, probabil din cauza muzicii, nici noi nu știm încă. În zilele ce vor urma vom afla. Activitatea nu este suspendată. A fost suspendată doar în momentul desfășurării controlului. S-a pus mare accent pe accesul minorilor în locație, iar de acum înainte nu vom mai primi minori.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au procedat la verificarea unei societăți comerciale de pe plaja 3 Papuci, ocazie cu care s-a constatat că agentul economic în cauză nu respectă prevederile Legii 333/2003 și H.G. 301/202. Totodată, s-a constatat că cei 4 agenți de pază ai societății comerciale, aflați în serviciu, nu sunt dotați și echipați conform prevederilor legale în vigoare. Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional, în baza H.G. 301/2012, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei. Totodată, agenții de pază au fost sancționați contravențional, în baza Legii 333/2003, cu amenzi în valoare de 1.200 de lei.

De asemenea, s-a constatat că un angajat al societății comerciale în cauză vindea băuturi alcoolice minorilor. Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei. Totodată, societatea comercială a fost sancționată, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru permiterea comercializării de băuturi alcoolice minorilor, iar, ca măsură suplimentară, s-a dispus suspendarea activității acesteia. 

Picu zice ca minorii vor avea interzis la Zoom Beach!Zoom Beach

De asemenea, au mai fost aplicate 2 sancțiuni la OG 19/2006 în valoare de 10.000 de lei, date de Biroul Rutier pentru parcarea autoturismelor pe plajă. O sancțiune OUG 28/1999 în valoare de 20.000 dată de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pentru bani nebătuți în casa de marcat, fiind confiscați 13.000 de lei, bani nebătuți pe casa de marcat. 

De asemenea, societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea liniștii publice prin folosire de instrumente muzicale la intensitate mare. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca acest local ar trebui inchis, vara face multa galagie si la blocuri lumea nu poate dormi , sa faca festivalu la mamaia sa t , dar nu la 3 papuci, deja lumea sa saturat de p******a asta de local, o bomba , mizerabila , preturi mai mari decat in spania, vara e scurta , el mai are o pizzerie pe unirii, unde vine numai lume buna, si respectabila,
2
0
O vrajeala de articol...intrebati-l pe Picu de ce ia 30 lei la intrare si nu elibereaza nici un bon fiscal...castiga 6,000 de euro cash pe noapte din vrajeala cu intrarea si vinde aer....bravo lui.
7
0
Minorii ar trebui interzisi pretutindeni Fara plozi pe plaja, la restaurante, terase, teatru, samd!! niste salbaticiuni deranjante fonic, vizual si olfactiv.
6
1
Avem un coleg la ei. Sa vedem ce si cum....
1
0
pai daca ai intarzis la minori ba ratatule in 2 sapt pui lacatu pe dugheana aia ca nu mai calca nici dracu pragu...cum dracu sa te cobori pana acolo ptr un rahat de bodega plina de praf.
1
1
ba golanule. toata afacerea ta se bazeaza pe servit alcool la ciutan si ciutance datenmm de fecala umana ce esti. auzi tu la el..copilasi de popa ce se caieste el acum.
3
0
S-a schimbat tura ca el dadea decat la tura lui Cristi la sectia 1 si navea treaba. acum sa vazut banul gros si iau cerut la tura sa dea la sefu. Nu a data ca a zis ca da teapa.A venit tura si a facut tarabui sa arata ca trebuie sa deie. Acum o sa deie si la Cristi si la tura ca il are cu prafuri din Grivita de pe Mercur
4
0
Cum ramane cu angajatii minori? Orele lor de lucru fiind in afara legii.
13
0
:))) asta ne tinea discursuri pe la intruniri de horeca ca nu se marca fiscal....pfff....alt golan....
12
0
Niste bagabonti.... "Polițiștii au aplicat o amendă de 20.000 de lei pentru că au găsit bani nebătuți în casa de marcat. Este vorba despre o sumă de 13.000 de lei, care a și fost confiscată."
7
0
acest individ picu este un penal pus pe capatuiala prin mijloacele ilegale. de altfel ce putea sa invete de la unchiul raspopit , care intabulase terenul primit de la mascariciul scalambaiat mazare pe numele sau , cu toate ca terenul era destinal bisericii... oricum , chiar daca a pierdut procesul cu arhiepiscopia , raspopitul a ramas cu o parte destul de mare din teren... in plus , sa vedem cum va arata strada st. cel mare , ptr ca se ocupa fratele lui picu (tare amiralul de plaja cu asemenea firme colaboratoare...!) , un individ cu un iq cat masura de la un pantof...
11
1
Nesimtitii! Se dau amuzanti si de gasca, dar nenorocesc copiii!
9
2
Asteptam Politia Locala si organele competente sa descinda si la Reyna, alta gaselnita care a distrus linistea locuitorilor din cartier. Dai o groza de bani si platesti impozit pe casa in zona O ca sa te umpli de cocalari analfabeti care dau navala la circul tarabagiilor astora. Al trebui ala cu platforma de ridicat masini sa stea numai in Faleza Nord sambata si duminica, ca sa umple bugetul local de bani de la amenzile date si masinile ridicate. Toti taranoii din satele de pe langa Constanta, basca Braila, Galati, Ialomita sunt in cartier la Reyna in weekend.
15
0
Alina Vlad de la POLITIA economică il protejeaza !!
11
1
normal ca s-au lipit de evenimentele primariei, mamica Picu e in primarie de cand lumea. Taticu a fost preot, unul foarte bogat, facea afaceri cu obiecte bisericesti importate din China.Imi amintesc a taticul Picu a avut Ferarri o vreme
21
1
Daca Iubi ia bacul, o duc in Maldive , doar nu o sa mergem in cocalareala de la Zoom !
11
0
cum se ridica unu putin mai sus, cum apar smecherii sa-i dea in cap si o gramada de alti atirnatori, incep sa-l improste cu kkt.
10
26
de parcă numai alcoolul e problema acolo, mi-e teamă că se vinde si altceva minorilor și altora.
23
1
Toti astia care au baruri pe plaja se comporta de parca plaja este mosia lor absoluta. Ia daramati toate cotetele astea si lasati plaja oamenilor. Cel putin unde fac aia never sea e santier in toata puterea cuvantului. Trei saptamani inainte e inchisa plaja si inca doua dupa ca sa faca cativa niste milioane de euro. ‘Tu-va muman-n c.u.r.
34
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677