REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Piedone a ajuns la Constanța, pentru a susţine candidatul PUSL la primărie! Video

Piedone a ajuns la Constanța, pentru a susţine candidatul PUSL la primărie! Video

A.F. 10 noiembrie 2023 | 00:00 5211

Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al PUSL la nivel național, a efectuat joi, 9 noiembrie a.c., o vizită la câteva filiale de partid din județul Constanţa.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! VideoCristian Popescu Piedone

De la ora 18.00, la Complexul Melody din Mamaia, are loc prezentarea candidatului PUSL, Gihan Eserghep, pentru funcția de primar al Constanţei.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! VideoGihan Eserghep, propus de PUSL, pentru funcția de primar al Constanţei

Începând cu ora 19.00, la Complexul Melody, are loc o conferință de presă susținută de către Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al PUSL.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! VideoDaniel Ionașcu, Președintele Consiliului National al PUSL

Florentin Chiforeanu, preşedintele PUSL Constanţa, îi anunţă de la pupitru pe cei prezenti, iar aceştia aclamă numele lui Piedone. Chiforeanu a mers apoi în sală şi i-a salutat pe cei invitaţi. Sunt prezenţi în sală, printre alţii, Nicolae Zecher, Sorin Grigorescu, Grațiela Gavrilescu.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

În sală s-a ascultat imnul României şi Imnul European, înainte ca Daniel Ionaşcu, președintele Consiliului National al PUSLsă-şi înceapă discursul.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

Video:

Video:

Video:

.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! VideoDaniel Ionașcu, Președintele Consiliului National al PUSL

„Ne zbatem într-o zi imens însă, în mod evident, cărarea mea, a tuturor, se stinge într-o zi, în existenţă. Uitam lucrurile esenţiale ale vieţii noastre pentru că nu suntem suficient de umanişti. Ce merge mai departe este fapta mea, fapta mea pentru tara mea. Tara se bizuie pe unitatea noastră. Eu nu am voie să tac. Am avut o agricultură înfloritoare din care puteam trăi, astăzi nu mai avem nimic. Aveam o industrie, azi nu mai avem nimic. Aveam o educaţie, iar acum nu mai avem nimic. Acesta este rodul unei democraţii de 30 de ani, conduse de nişte partide care nu au făcut absolut nimic.“, a transmis Daniel Ionașcu, președintele Consiliului National al PUSL.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! VideoGrațiela Leocadia Gavrilescu, preşedintele biroului executiv al PUSL

„Sunteţi de invidiat. Sunteţi judeţul cu cele mai multe etnii, care convieţuiesc de secole în mod exemplar. Aţi scos generaţii de oameni de încredere, de buni profesionişti. Suntem aici la Constanţa şi mă bucur că în această seară îl avem în faţă pe minunatul, pe cel care reuşeşte din puţinii bani ai Sectorului 5 să facă viaţa cetăţenilor minunată - Piedone! PUSL este partidul care de la bun început a vrut să fie echilibrul pentru români ţi pentru România şi să adune oameni care au făcut ceva pentru viaţa lor şi pentru cariera lor şi sa-i pună în slujba noastră. Este nevoie de PUSL şi aici la Constanţa. Indiferent că suntem într-o perioada grea, cu COVID, război în Ucraina şi război în Gaza, trebuie să vă compătimesc că toate acestea vă afectează că sunteţi oraş turistic, oraş port.“, a transmis Grațiela Leocadia Gavrilescu, preşedintele biroului executiv al PUSL.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

„Suntem alături de voi şi PUSL este alături de toti oamenii cu bune, cu rele. Că e vorba de primar, de deputat, trebuie să ştie că legile trebuie să reiasă de la firul ierbii. Trebuie sa schimbam faţa acestui municipiu. PUSL vă mulţumeşte. Sperăm ca prin tot ceea ce facem să ne acordaţi încrederea dvs. Vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentru comunităţile voastre.“, a mai precizat Grațiela Leocadia Gavrilescu.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

Cristian Popescu Piedone a venit la întrunire cu o mătură şi cu un făraş şi i le-a dat lui Gihan Eserghep spunându-i: „să fii primar înseamnă să fii gospodar. Sunt primele arme pe care ţi le dau“, a spus Piedone, după ce iniţial l-a botezat „Gihad“ pe Gihan Eserghep. „Nu promite nimic pentru că oamenii te vor amenda“, l-a mai sfătuit apoi Piedone pe Eserghep.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

„Politicienii din ziua de azi emit pe o frecvenţă pe care noi, ceilalti, nu o mai înţelegem. Dimineaţa spun că e bine, dar noi vedem realitatea, vedem scumpirile, vedem coşul zilnic şi cum copiii noştri pornesc pe drumul străinătăţii.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video
Ce doctrină mai este astăzi la liberali? Vorbim despre partide nou născute din cauză că partidele consacrate nu au în dotare pepiniera, precum monolitul PSD. Cui îi dăm în primire această ştafetă? N-avem pepiniera de partid. Avem partide mari care s-au împuiat prin alianţe. Nu avem cum să predăm viitorul“
, a declarat Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al PUSL la nivel național.

Video:

.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

„M-ai emoţionat pentru că ai vrut să faci o viaţă mai frumoasă pentru copilul tău, pentru că vrei să rămână în ţară. De astăzi, candidatul nostru la Constanţa este Gihan. Eu voi sta lângă tine şi voi rămâne lângă tine. Noi, umanistii, v-am provocat în sinceritate, nu venim cu sloganuri prin care nu avem ce să spunem, Sunteţi o comunitate europeană, dar mâna la inimă mi-am pus-o doar atunci când a fost cântat imnul României Domnul Gihan nu vine la Primărie într-un şoşon şi un galoş. El vine să pună experienţa lui în slujba dumneavoastră. Noi toţi suntem români, indiferent de etnie“, a completat Piedone.

Piedone a ajuns la Constanta, pentru a sustine candidatul PUSL la primarie! Video

„Am fost întrebat de mulţi din această sală de ce am ales să fac pasul în politică, deşi aveam un trai liniştit acasa, Pentru că toţi suferim în trafic şi înghiţim tone de praf, din cauza faptului că nimeni nu vrea să iasă la rampă. Am spus că e momentul să intram în teren şi să nu mai stăm în tribună. Apariţia unui copil după o perioad în care ne-am chinuit să-l avem, mi-a creat instincte paterne. Nu avem nicio fabrică, niciun parc industrial, nu avem locuri de muncă pentru tineri, nu avem parcuri prietenoase, nu s-a tras o conductă să se ude spaţiile verzi. Este inadmisibil ca în timp ce restul lumii implementează inteligenţa artificială, noi să stăm cu dosarul. Este o bătaie de joc ce se întâmplă astăzi la noi în oraş, dar nimeni nu are curajul să iasă în faţă. În Dobrogea sunt 17 minorităţi, dar nimeni n-a auzit vreodată să fim în conflict“, a transmis Gihan Eserghep.

După discursul lui Gihan Eserghep, Piedone a precizat: „Vom mai demonstra o dată că imposibilul e posibil cu tine primar.“

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bine ca a venit acest parnaias care si-a luat numele unui politist pentru care legea era sfanta, la noi in Constanta, sa il recomand pe dl genghis han. De cand voiam o capatana de batal pe post de primar. Vreau baclavale si suberec pe post de mita electorala si il votez!
1
0
Nici nu știa cum li cheamă și I a dat cadou matură sa l pregătească pentru funcția de femeie de serviciu în primărie!
2
0
Piedone, baga-l in fatza pe Horia, demn si brav urmas. Lasa tatarii in pace, tiganule!!!
2
0
Piedone e un i*******r in toata regula. Tara de hoti. Cum sa expui un astfel de derbedeu? Este incredibil. Toti cei veniti de la bucuresti din acest partid sunt infractori. Chiforeanu va manca multi sobolani
4
0
Cine voteaza cu balena Șoșo sau aurolacul Simion!
1
3
GOE ,ala de a scris mai devreme... Esti complet agramat. (ar trebui sa fii intrezis sa scrii)
0
0
Ce frumos, la luptă.
0
0
Uitați-vă bine la manglitori astia grași și numeroși famili multe care au cheltuieli lunare de ordinul miilor de euro asa pe mizilicuri nu ca voi care le dati votul și munciți peste granita sau în tara pe citeva mi de lei și de abia va ajung de mancare și va mai faceți și datori sau cumpărați pe caiet
7
0
Piedone un ospatar p***t la scoala care l****a orice ptr bacsis... Un idio.t
6
1
Sigur câștigați țineți coșul că se umple cu mure
6
0
Atenție mare ce votați în 2024 sa nu mai fiți muițiii incă 4 ani și iar sa va plângeți de neajunsuri și sărăcie
6
1
Parnaias care nu se astampara
8
0
Piedone aveam pretenti de la tine cu jeguri ca astea defilezi cu Chiforeanu care nici nasul lui Bosanceanu de la Histria al renega si pe tatarul ala de Gihan parca era in partidul tataresc pacat ca nu teau invitat la un Chiures unde Esergep organizeaza catei lui castiga si alti catei vind mici
7
1
Cate dosare penale si ani de puscarie cu/fara suspendare au fost prezentati mai sus?
12
1
Voi chiar nu va interesati, inainte sa propuneti un om candidat la primarie. Familie de infractori, Gelil stapanul lui Lupu si Vrabie.
7
3
Dacă asa gândești sigur ai cap de domuz!
7
5
Bhhheee...bheeee...zero!
11
3
ne mai trebuie la primărie ,rasa voastră de capete de oaie care nu aveți tara! va votează draccccuuu!
11
6
Gunoiu asta ordinar mai lipsea in ct ca nu erau destule gunoaie
21
3
Tara plina de p******i care cu tupeu si lipsiti de orice simt al ridicolului uite ca se tot perpetueaza prin functii si o conduc de atatea ani. Astia sunt ca tenia!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510