REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
29.9° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Piedone îi cere demisia lui Raed Arafat

Piedone îi cere demisia lui Raed Arafat

Victor ROTARU 30 decembrie 2023 | 18:10 3100

Preşedintele executiv al PUSL, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cere demisia secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Piedone ii cere demisia lui Raed ArafatCristian Popescu Piedone

După recenta tragedie de la "Ferma Dacilor", Piedone spune că este clar că există mari deficiente în activitatea de autorizare desfășurată de către ISU. Acest sinistru nu este un caz singular, ci face parte dintr-o serie de dezastre care au survenit la scoli, spitale, stații de combustibili. Iar, în multe dintre acestea, au pierit oameni. Nu s-a schimbat nimic, după Colectiv, acuză Piedone.

"Dacă există demnitate onoare și respect, domnule Arafat, demisia! Nu mai credem în coincidențe, greșelile tale. Am văzut că ești foarte bun la achiziții - izolete, avioane, vacinuri etc.

Poți fi un bun director de achiziții la o primărie, după demisie. Te voi recomanda pentru această funcție la Primăria Sectorului 8, peste zece ani, când se va înființa", a declarat Piedone.

Edilul Sectorului 5 îi cere lui Raed Arafat să dea dovadă de aceeași bărbăție și demnitate cu care Piedone și-a dat demisia din funcția de primar al Sectorului 4, după dezastrul de la Clubul "Colectiv", deși a continuat să își susțină nevinovăția. Nevinovăție ce a fost, într-un final, consfințită și de justiție. "Demisia mea a fost urmată de cea a Guvernului Ponta, atunci", amintește Cristian Popescu Piedone, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un puscarias, analfabet pe bune, daca ii cautati actele veti vedea asta, care a furat, fura si va fura, cu carnet luat pe spaga si dovedit deci pasibil iar de puscarie se apuca sa vorbeasca.asta e tara in care traim.hotul striga hotii.ba puscarias analfabet.taci.la puscarie cu tine.
4
3
...înaripata care a scapat ca prin urechile acului de puscharie iese sa dea sfaturi...problemele din Ro sunt altele ...mult mai grave...guvernarea ...marile dosare de coruptie ce stau cate 10 ani in sertarele justitiei dupa care intervine prescriptia sau "fapta nu exista"...CSM-ul doarme si se face ca nu vede de ce au stat dosarele prin sertare si cate si mai cate...
3
3
ca daca dispare arafat dispar coruptia si tragediile si vrea sa-l credem ne ia de pprosti adevarul este ca tragediile si coruptia cronica au existat inainte de arafat, dar nu erau atat de puternic mediatizate ca acum si vor exista si dupa ce nu o sa mai fie arafat in functie iar reducerea lor tine de guvern si sefii marilor partide care conduc cu adevarat si nu de arafat
4
1
In loc sa zica merci ca este afara piedone pushcariashul iese ca paduchele in frunte.
6
4
Arafat face parte din hoarda care au trimis Concetățenii noștrii la trei metrii, bunul și puternicul Dumnezeu să-i facă praf și țărână!
2
5
Prietenii mei veniți să îmi faceți o spălare cu limbile voastre aspre pe chelie
1
5
Arafat da .ur si de aia Ii ținut în funcție.Nu m au spun ca face o felatie fenomenală.Nu lasa el asa loc de munca cu mult meclem peste tot si in gurita si in curulet
2
3
De p r o s t i are nevoie Arafat sa se urineze cu bolta pe voi.
3
4
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
6
Să vină Luluța, mama mafiei procurorilor să ne explice de ce mai este hoțul ăsta pe funcții, că nu este numai una ... Să ne explice Gorghiuța de ce hoțul ăsta și chiar ea însăși nu sînt încă în pîrnaie ... Poate ne explică predicatorul cnn ...
6
3
baragladina a prins grai. Asta din cauza justitiei spagare si mwiiste !!! Cand vreodata se compara arabul harnic cu boraturra asta hoata !!!
11
10
Zău, hai sa fim serioși. Chiar așa, ai căpătat aripi, stai liniștit, mulțumește te cu ce ești, vezi cum te descurci, oricum nu ești tu în măsura sa ceri asa ceva, cam mult. Personal, am unele retineri vis a vis de capacitatea ta, înțelege ce vrei, dar mai așteaptă înainte de a te aventura în lucruri pe care nu le stapanesti
9
9
Mai Brus Li Piedone, nici nu te-ai albit bine și vorbești? Vezi ca deranjezi, mergi pe vârfuri.
11
9

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212