REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Piedone, șef de trib la Loft, în Mamaia!

Piedone, șef de trib la Loft, în Mamaia!

Mirela PASCAL 16 iulie 2023 | 00:00 22435

Cristian Popescu Piedone s-a retras la mare. Mamaia a țintit omul care a stat la zdup mai bine de un an înainte de a fi, în cele din urmă, achitat. Și-a luat nevasta, fiica, ginerele, dar și ”gașca” de apropiați și a călcat pe nisipul fin și fierbinte al stațiunii fanion de pe litoralul românesc. Cu toții s-au cazat la Opera, un resort de 5 stele.

Piedone, sef de trib la Loft, in Mamaia!

Cristian Piedone a fugit de canicula din București și s-a retras la mare. Alături de soție, de fiica lui, de ginerele lui. Și de vreo 10 apropiați, care au descins, hotărâți, pe tărâmurile stațiunii Mamaia. S-au acomodat imediat în resortul de cinci stele, cu plajă, restaurant, terasă. Ba și-au rezervat masa lor, acolo unde, seară de seară, puneau țara la cale, potrivit cancan.ro.

Piedone, sef de trib la Loft, in Mamaia!

Iar plaja… O oază de fericire, cu atât mai mult cu cât soarele nu a fost deloc deranjat de norișori. Piedone nu l-a suportat, așa că, în ciuda lui, a stat sub palmier, ba și cu tricoul pe el.Apoi, a venit ziua în care în cinstea ginerelui s-a destupat șampania!

Piedone, sef de trib la Loft, in Mamaia!

Piedone și-a sărbătorit ginerele, la Loft Mamaia

La Loft au decis cu toții să-l sărbătorească, la Loft au rezervat masa. Piedone a fost, se poate spune, șef de orchestră. Nu s-a sprijinit doar în scaun, așa cum zilnic a făcut-o la restaurant, cu țigara în gură, ci s-a băgat în mulțimea de tineri puși pe chef. A fost distracție mare pentru Piedone și oamenii lui, dar, spre seară, s-au retras, cu toții, la resortul de lux și, probabil, la o vorbă-două pe terasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedea-te-as parcat la -3 impachetat in OSB
3
1
Se contureaza o noua gasca de neispraviti ! Dupa ce nu mai este de folos , acest specimen se va intoarce in puscarie ! A fost scos de la bulau cu un scop , !
8
1
sa ma ierte Dzeu si va multumesc ca mi-ati acceptat comentariul, sper ca si domnul penal care s-a intors in functia de primar sa-l vada.. dar pe aceasta doamna nici cu pwla altuia n-as fwte-o
4
1
Bravo lui
3
11
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
14
0
Viata de bugetar cazare la opera masa la loft cu tot alaiul de cefe groase dupa el. Si toate din salariu de bugetar iar marmota invelea ciocolata
34
2
ce pantaloni si ce adidasi are, de-aia purtam in generala in anii 90. Un pitic ghertoi c-o nevasta de-ai plati, sa scapi de ea.
21
1
O sa il ajunga blestemele intr.un final. Putina rabdare.✌️
20
5
Iarna la unchiu Dan la Sinaia ...vara la prietenul Oprea la Mamaia...!
18
1
porcul si purceaua. ardei umpluti.
20
1
cu matracuca tzatzica de nevasta-sa !!! Ce kkti de oameni !!! Huooo !!! Mwie cu mult kkt !!!
18
4
Pipiedone a muncit prea mult de cand e angajat iar la stat si a obosit .. merita o vacanta pe banii primariei adica ai oamenilor platitori de taxe nu?
23
3
Opera are 5 stele cand o zbura porcul
18
3
Când justiția se jenează (?)să pună interdicție la ocuparea postului de unde a fost condamnat avem asemenea exemple,da enervante ,chiar grețoase;acest personaj cu familia lui extinsă va fi multă vreme la butoane,știe să prostească mințile slabe-sunt destule pe unde umblă el...
27
5
ospatar seminalfabet dar tupeist pana la cer ajuns mare om politic in democratia noastra originala si salvat de justitia noastra corupta si cu legaturi subterane cu mafia din politica
43
4
Parca stiam ca un cazier atarna greu la o angajare. La el postul e permanent, pe viata si nu ma mira daca se si mosteneste! A dracului e politica asta!
31
3
ca salariat la stat nu a cistigat rau.
22
5
Mai terminati cu jegosul asta de ospatar facut celebru ca e gras la tigganul de maruta . E un i*******r j***s
37
4
,,Nevinovat!" Impartea cu ala de la sindicatul Metrorex spatiile comerciale,de parca erau ale lui ta-su!
32
4
Pfff..da si ce haine de bazar are distrusu asta.lol
24
3
Decat sa fuga de canicula din capitala mai bine ar pune mana si ar face niste parcuri in sectorul lui.Daca nu stie cum il invit sa dea o fuga pana in Londra si sa se plimbe prin cartiere.Sa mai lase draqului spagile de la dezvoltatorii imobiliari
27
3
piedone, viitor vecin cu oprescu in grecia. garantat 100% !
27
4
Un nesimțit de om care mânca ca o vita, tăiat la matz, hotz ordinar și o jigodie
37
4
Doar bugetarii iși permit să se cazeze la Opera și să bea ceva la Loft .
36
6
Voi cum ati fi procedat? Dupa un an si jumatate de parnaie cu cateva meleoane de iuroo, stateati acasa la un gratar, este? Oricum, toata admiratia pentru el, isi tine sotia de mana si o respecta.
12
33
Unde vede m*****s nisip fin? De ce bagati in seama toti infractorii? Nu valorati nici un scuipat pt ei, sclava ce esti
22
6
Spune-mi te rog ca nu ai urmasi si nici gânduri de reproducere...
18
4
Un criminal libidinos si agramat, ce se vrea privit ca un justitiar. Mars in cocina, penalule!
38
3
S-a saturat de oua pe asfalt, s-a dus sa le faca la nisip. Un agramat care acapareaza pentru a 3 a oara o parte din Bucuresti. Mosia lui. Este numai vina noastra, a alegatorilor.
35
4
Dom pielonefrita sa candidați la prezidentiale
12
7
Intr-o zi umflatule o sa dai socoteala si tu pentru genocidul pe care l-ai comis prin pasivitatea ta. Puteai oprii nenorocirea din Colectiv daca nu autorizai functionarea.
33
11
O sleahta de parveniti hoti si nenorociti , uitati va la ei iti vine sa vomiti !Asta a fost scos di pirnaie cu un scop , , nu acelea de primar general nuuuu , o sa vedem cu totiii
39
6
Wawwwww ce stire senzationalaaaaa, ce investigatie, ce subiect . Oare persoana care a gandit asa stire se numeste ziarist?
20
7
Omul nu are vreo vina. Bugetar de cariera, cu afaceri de familie in contracte cu statul. Clasic. Elegant. Firesc deja, in Romania. Jurnalismul de 2 lei din aceasta tara, ii ridica in slavi pe acesti borfasi, le face o publicitate gretoasa, normalizeaza mafia, promoveaza lipsa valorilor si incultura. As spune ca se potrivesc perfect cu ceea ce promoveaza. Dar s-a cam inversat proportia. Acum sunt mai multi cei care nu mai inghit mizeria din Romania. Ar trebui sa va adaptati si voi si sa promovati ceea ce trebuie, sa iesiti din mocirla in care v-ati format in ultimii 30 de ani. Succes!
43
9
Halal subiect, foame mare...
27
5
Stațiunea fanion a litoralului…ma intreb ce fumeaza devoratoare de șaorme?aceasta mocangioaica ce linge-n fund pe oricine ii da de înfulecat..a scris un asa zis text de parca este o compunere de clasa a2a.bine,la IQ-ul necalificatei de pe santierul Repoolica nu are nimeni mari așteptări.un covrig cu gaura.
30
9
Ce vina are piedone ca aia putrezesc sub pamant ?Sunteti inconstienti .Le a dat el personal foc?Si au dat singuri ptr ca l au invocat pe draku......
12
46
Piedone un dobitoc
29
13
Si aia putrezesc la 3 metri sub pamant..
27
11
Cu cat vrei mai sus, cu atat meriti mai jos. Locul gunoiului e sub pamant.
28
12
se vede k a duso bine la zdup, nu pare obosit si stresa, am recomanda sa stea inca vreo 10 anu, asa i la noi din puskarias ajungi primar de 2 lei
28
14
Bugetar toata viata, isi permite sa stea la opera, pe banii cui oare?
39
11
Este un oarecare functionaras al statului. Ce mare scula?
20
11
Aia stau in pamant și asta se distrează halal justiție, mai vor și pensii speciale....huooo
45
11
Ce PLM de vedeta este si asta de il bagati in seama?
46
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016