REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Pilotul care a aterizat cu elicopterul într-o benzinărie le-a închis telefonul în nas celor de la Autoritatea Aeronautică. Video

Pilotul care a aterizat cu elicopterul într-o benzinărie le-a închis telefonul în nas celor de la Autoritatea Aeronautică. Video

A.F. 5 aprilie 2024 | 20:11 1893

Au apărut noi imagini cu elicopterul care a aterizat în Curtea de Argeș, doar că de această dată pilotul își face plinul de carburant la o stație din Alba.

Pilotul care a aterizat cu elicopterul intr-o benzinarie le-a inchis telefonul in nas celor de la Autoritatea Aeronautica. Video

Imaginile sunt surprinse cu trei zile înainte de cele din Argeș, care au declanșat o anchetă la Autoritatea Aeronautică Română, în urma căreia, pilotul german, care și-a împins elicopterul spre pompă, riscă să rămână fără licență de zbor, scrie antena3.ro.

Pilotul a aterizat elicopterul de mici dimensiuni, în apropierea stației, apoi alături de angajații benzinăriei a împins aparatul până la pompă.

Video:

Pilotul, care ar fi din Germania, și-ar putea pierde licența de zbor

După ce a alimentat, aparatul a fost iar împins într-o zonă din care a putut decola. Între timp, potrivit unor surse, Autoritatea Aeronautică a luat legătura cu pilotul, doar că acesta le-a închis telefonul în nas reprezentanților instituției pe motiv că nu știe engleză.

S-a deschis o anchetă acum pentru a se stabili dacă cineva a aprobat aterizarea. În caz contrar, pilotul și-ar putea pierde licența de zbor.

Pilotul nu este român, așa cum s-a vehiculat anterior, ci este neamț, iar aeronava este înmatriculată în SUA și aparține neamțului. În aparatul de zbor se mai afla încă o persoană, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Germania era saltat imediat de politie. In grajdul romanicca orice ratat din strainatate e tratat ca un rege. Mars
5
2
Trebuia sa i faca cineva o pana si nu mai pleca. Pana pe creierul de guma
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510