REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Piromanul care a dat foc casei de vacanță a lui Miron Mitrea a fost călugăr

Piromanul care a dat foc casei de vacanță a lui Miron Mitrea a fost călugăr

A.F. 7 septembrie 2023 | 17:44 2408

Angajatul care a incendiat casa de vacanță a lui Miron Mitrea este un fost călugăr care avea probleme cu băutura și care a recunoscut tot în fața poliției, a declarat fostul ministru.

Piromanul care a dat foc casei de vacanta a lui Miron Mitrea a fost calugar

„Un flăcău care era pe acolo de multă vreme a dat foc la casă. Nu era angajatul meu personal, era angajat de unul dintre partenerii mei de acolo, că acolo sunt 7 proprietăți cu 7 proprietari care făcusem, așa, o rezidență (în localitatea Crișan din Delta Dunării, n.red.). Erau niște garsoniere, niște apartamente cu două camere și mergeam în vacanță acolo destul de des.

Stătea acolo, se ocupa de curte, de grădină, de iarbă, de flori, era un tip foarte vesel, râdea tot timpul, dar trebuia ținut departe de băutură. Când bea o mai lua...dar nu a fost violent, s-a mai certat cu un vecin. El a dat foc și le-a spus tuturor că a dat foc pentru că e supărat pe mine. Nu era foarte deștept, nu era un geniu, era un fost călugăr care și-a dat demisia, mama lui stătea acolo într-o garsonieră la noi, a venit să stea cu maică-sa și până la urmă l-am angajat, 'Hai să-l punem la treabă'.

Cred că era supărat că îi spuneam mereu să nu bea. Acolo era un bar care nu era încuiat și el știa că barul este urmărit cu niște camere ca să nu bea el și că eu le-am pus, dar nu era nicio cameră. Probabil că din cauza asta, când s-a îmbătat a hotărât că eu sunt vinovat și a dat foc la tot. Dar nu a dat foc numai la camera mea, a dat foc la toate apartamentele. Era singur acolo, că plecase lumea. Eu bănuiesc că este dus cu pluta, altfel nu-mi explic. Criminalii în serie și piromanii... nu dau niciun semn.

Aseară mi-a transmis prin primar, că speră ca sunt mulțumit de salutările pe care mi le-a trimis”, a declarat Miron Mitrea, la Antena 3.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut de poliție și a recunoscut tot, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mitrea, manivela , un J.E.G !
1
0
de unde a avut saracul sindicalist terenul sa faca casa de vacanta,auzi ce casa de vacanta , cu 10 camere?de bani nu nmai intreb .COTIZANTIIsa traiasca
0
0
In aparteament statea Mitrea si garsonerele le inchiria,nu erau ale lui ha,ha haaa,a invatat la puscarie sa minta.Acum e mare vedeta Realitatea cu Dragnea,Pacuraru,Sosoaca mai bine s-ar calugari ca baiatul ala care si-a dat ,,demisia"
0
2
Abureli cu garsoniere, se vede ditamai viloiu , din salariu de bugetar normal. Bine ca sunt multi.p****i care voteaza. Nevasta sa era deputat de constanta, sigur nu mai putea ea de constanteni.
2
1
Calugarul i-a tot spus sa nu fure, Manivela i-a tot spus sa nu bea - a iesit suparare.
4
1
Era Mcedon Porcu ?
2
1
cum ma? fost calugar dar si-a dat demisia? asa ceva... voi cand va dati demisia?!?!?
5
1
True hero.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016